Andreea Bănică „întărește” rândurile vedetelor operate sau care și-au făcut intervenții estetice. Nimeni nu o depășește pe campioana „en titre” Bianca Drăgușanu, însă și altele stau „bine” la acest capitol. În sensul că aproape că au abonament la estetician. Augmentare de buze, sau de fese ori de sâni. Acestea sunt cele mai accesate intervenții pe care și le fac vedetele.

Injecțiile cu botox, de asemenea, sunt în top. Bianca Drăgușanu și-a dus și sora și mama la injectare. Iar Adelina Pestrițu a făcut-o zilele trecute, în văzul tuturor, într-o scurtă escală în timp ce mergea de la sala de sport în drum spre casă.

Andreea Bănică „întărește” rândurile vedetelor operate

Așa cum Rețete și vedete a scris, Andreea Bănică a deconspirat botezul secret al fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol. Ocazie cu care le-a arătat fanilor cum și-a transformat chipul. Andreea Bănică a postat în urmă cu câteva ore primele imagini după ce a suferit o intervenție la nivelul nasului.

Andreea Bănică s-a ținut de cuvânt și le-a dezvăluit  fanilor cum arată. Ea și-a făcut, după cum a spus, operație de septoplastie, pentru că suferea o deviație de sept.

În ciuda sincerității vedetei, evident că s-au găsit voci care să comenteze că, de fapt, și-ar fi făcut operație plastică la nas. „Arată diferit, are altă formă”, au comentat unii dintre internauți. Adelina Pestrițu, de exemplu, e o altă vedetă intens criticată pentru operațiile sale la nas, deși au trecut foarte mulți ani de atunci, iar vedeta arată foarte natural și frumos, după.

Sursa foto: Instagram

Novak Djokovic și-a vândut apartamentul din Miami. Cum arată și cât a încasat pe proprietate

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp