Novak Djokovic tocmai a obținut o nouă victorie după ce și-a vândut apartamentul din Miami Beach pentru 6 milioane de dolari.

Jucătorul de tenis sârb, care în prezent este clasat pe locul 1 mondial al Asociației Profesioniștilor din Tenis, a cumpărat pentru prima dată condo-ul de lux în 2019, după ce a fost construit pentru 5,77 milioane de dolari. El a listat proprietatea o lună mai târziu pentru 7,15 milioane de dolari, potrivit Wall Street Journal.

Situată în reședințele de lux din Parcul Eighty Seven din Miami, reședința se află pe colț cu trei dormitoare și trei băi. Se întinde pe o suprafață de 2.241 de metri pătrați și are o terasă de 1.715 de metri pătrați, cu vedere directă la ocean.

„Când am listat piața a fost scăzută, dar evident că a crescut din cauza pandemiei”, a declarat pentru WSJ agentul imobiliar Wendy Mendoza de la Cayhill & Dumott Real Estate, care a dezvăluit cum Djokovic nu a trăit niciodată în apartament.  „A așteptat … A putut să vândă pentru mai mult decât a cumpărat.”

Novak Djokovic și-a vândut apartamentul din Miami

Clădirea este alcătuită din 18 etaje în total. Acum fostul condo a lui Djokovic este situat la etajul 9.

Proiectată de arhitectul câștigător al Premiului Pritzker Renzo Piano, reședința are blaturi din piatră naturală, corpuri de baie Zucchetti și ferestre din podea până în tavan, conform listării oficiale. 

Facilitățile clădirii includ un spa, o cameră de vinuri, o bibliotecă, un centru Apple, o grădină privată, un bar, o expoziție botanică și o piscină. 

Djokovic, în vârstă de 34 de ani, a câștigat 19 titluri de Grand Slam după ce l-a învins pe Rafael Nadal în semifinalele French Open în iunie, înainte de a-l învinge pe Stefano Tsitsipas în finală.

Foto: Realtor.com, Facebook

Sarah Jessica Parker, greu de recunoscut. A ieșit la masă cu Alec Baldwin și soția sa. Foto

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp