Raluca Pastramă dă de pământ cu Pepe. „Azi nu aş mai face aceeaşi alegere”

Raluca Pastramă dă de pământ cu Pepe. „Azi nu aş mai face aceeaşi alegere”
De când a aflat că Pepe și-a găsit o altă iubire, Raluca Pastramă a întors foaia. Bruneta regretă căsătoria cu artistul.

E foc și pară pe fostul soț și spune tuturor oful ei. Ce declarații cu adevărat uluitoare a făcut Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă dă de pământ cu Pepe. „Azi nu aş mai face aceeaşi alegere”

Și-a dorit ca bărbatul cu care s-a căsătorit să fie pentru toată viața, dar din nefericire lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Raluca Pastramă e plină de durere și și-a exprimat regretul privind căsătoria cu artistul. Bruneta spune că nu și-a dat seama ce înseamnă mariajul atunci când a făcut pasul cel mare pentru că a fost mult prea tânără.

În plus, ea afirmă că nu a știut cum să gestioneze situația așa cum trebuie. Raluca regretă că s-a gândit doar la cei importanți din viața ei și s-a pus pe locul doi, dar e convinsă că a învățat multe și nu va mai face aceeași greșeală pe viitor.

„Nu e bine să te neglijezi, să accepţi să intri pe un plan secundar, fiindcă aşa m-am pierdut pe mine însămi”

Eram prea copilă, când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am ştiut să manageriez, să controlez anumite situaţii şi lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproş pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare.

Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalţi în prim-plan. Azi nu aş mai face aceeaşi alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepţi să intri pe un plan secundar, fiindcă aşa m-am pierdut pe mine însămi. În viaţă trebuie să înveţi să ai grijă şi de tine. Nu faci asta, comiţi o greşeală. Care te poate costa foarte scump!”, a afirmat Raluca, potrivit playtech.ro.

„Nu simt nevoia unei apropieri fizice sau psihice”

Raluca spune că e foarte dezamăgită și nu acceptă pe nimeni în viața ei în acest moment. “Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat.

Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă. Iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!”, a mai spus bruneta.

Pepe a confirmat relația cu Yasmine

Raluca nu se gândește la o eventuală împăcare cu fostul soț pentru că relația lor nu mai funcționa cu mult timp înainte să se despartă. Pe de altă parte, Pepe pare că a întinerit de când are o relație cu frumoasa Yasmine, pe care a confirmat-o cu puțin timp în urmă. Pusă într-o asemenea situație, Raluca a făcut o mărturisire plină de regrete: “Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre