Cove s-a săturat de femei însărcinate. Declarația lui e spumoasă și dezvăluie secrete

Cove s-a săturat de femei însărcinate. Declarația lui e spumoasă și dezvăluie secrete
Au loc schimbări importante în echipa „Vorbește lumea”, de la Pro TV, după plecarea Lorei. Dar ceea ce a dezvăluit Cove, nu se aștepta nimeni.

Una peste alta, Cove s-a săturat de femei însărcinate. Nu are nicio emoție să o afirme drept în fața acestora. În perioada următoare, Cove îi va avea alături pentru a înveseli publicul telespectator pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și pe Veveriță și Coțofană. Asta după ce Lora părăsește emisiunea. Fostul coleg a lansat știrea că ar fi însărcinată.

Vinerea trecută a fost ultima ediție a emisiunii Vorbește Lumea în care a mai apărut și Lora, în calitate de prezentatoare. Ea a mărturisit că proiectele personale o solicită și că vrea să pună muzica pe primul plan. Cove însă a dat adevpărul pe față.

Cove s-a săturat de femei însărcinate

Lora avea probleme mai mari: picior luxat, copil. Treburi serioase”, a spus Cove. „Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gândit şi am găsit cea mai tare gașcă. Prima membră a găştii este Sore”, a mai continuat prezentatorul.

Iubita lui Burcea revine în emisiune

Sore și Viviana Sposub au mai fost co-prezentatoare în emisiune. Revenirea le-a umplut de bucurie. Iubita lui George Burcea abia aștepta să reia proiectul. „După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul.

Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a mărturisit Viviana Sposub.

Theo Rose și Sore fac echipă

Theo Rose a acceptat noua provocare cu bucurie. „Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”, a fost mesajul cântăreței.

„Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”, a spus și Sore.

De ce s-a retras Lora

Lora s-a retras de la „Vorbește lumea”. „A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty.

În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a spus Lora în ultima ediție a emisiunii la care a participat.

Sursa foto: Instagram

Irinel Columbeanu, declarație emoționantă despre fata lui plecată în America