Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost împreună, însă despărțirea lor a fost cu scandal. Deși mulți ani Irinel nu a vrut ca Monica să o ia la ea pe fiica lor, Irina, iată că minunea s-a petrecut într-un final. De aproximativ 2 ani, Irina locuiește în America, alături de mama ei și de iubitul acesteia, Mr. Pink. Chiar dacă este departe de fiica sa, Irinel Columbeanu face o declarație emoționantă. 

“Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Ne vedem virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, spunea Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Irinel Columbeanu, declarație emoționantă. Fiica lui a terminat clasa a 8-a 

Recent, Irina a terminat clasa 8-a, iar Irinei nici că putea fi mai mândru. Acesta a împărtășit pe Facebook un video cu fiica sa care ținea un discurs de final de an. „Primul speech (de absolvire) al Irinei. Nu și ultimul”, a scris Irinel, emoționat, pe rețeaua socială. 

La început, Irinei nu a vrut să-și lase fiica să plece în America, însă ulterior s-a răzgândit și este mândru de asta. „Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a declarat Irinel. 

Foto: Instagram, Facebook

Megan Fox și Machine Gun Kelly exersează traiul împreună. Plătesc 30.000 de euro lunar pentru asta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp