Tariful lui Meghan Markle pentru un discurs de 15 minute: 1.750 de dolari de persoană. Subiectul a încins netul

Tariful lui Meghan Markle pentru un discurs de 15 minute: 1.750 de dolari de persoană. Subiectul a încins netul
Ducesa de Sussex a comparat utilizatorii de social media cu „dependenții de droguri”, în ciuda faptului că a fost ea însăși un utilizator frecvent al Instagram. Meghan Markle a vorbit ieri după-amiază la Summit-ul virtual al celor mai puternice femei din Fortune.

În timpul evenimentului online, a cărei vizionare i-a costat pe utilizatori 1.750 de dolari, Meghan a folosit discursul său de 15 minute despre „conducerea curajoasă” pentru a avertiza oamenii despre pericolele „nesănătoase” ale rețelelor sociale.

Meghan Markle sugerează că un dependent de social media este echivalent cu un dependent de droguri

„Oamenii care sunt dependenți de droguri sunt numiți utilizatori și persoanele care sunt pe social media sunt numiți utilizatori. Există ceva algoritmic care creează această obsesie care cred că este foarte nesănătoasă pentru mulți oameni. Am o mulțime de îngrijorări pentru oamenii care au devenit obsedați de ea și este atât de mult o parte a culturii noastre zilnice pentru atât de mulți oameni încât este o dependență”, a spus Meghan Markle.

Comentariile sale referitoare la „utilizatori” fac ecou mesajelor prezentate recent în documentarul Netflix The Social Dilemma, care arată cum algoritmii sunt concepuți pentru a face site-urile de socializare să creeze dependență.

Meghan Markle și-a închis conturile de social media în 2018

Până în 2018, ducesa avea un cont Instagram cu 1,9 milioane de adepți și avea și profiluri oficiale pe Facebook și Twitter. Fosta actriță folosise platformele pentru a-și promova activitatea de actorie și distribuia și fotografii personale, inclusiv fotografii de vacanță și poze cu prințul Harry după ce s-au întâlnit prima dată.

Ea și-a închis contul de Instagram în 2018, dar contul oficial Sussex Royal pe care l-a distribuit cu prințul Harry a fost încă activ până când cuplul s-a mutat în SUA după ce „și-au dat demisia” din funcția de Royals. În timpul discuției, Meghan a insistat că acel cont Sussex Royal a fost gestionat de o echipă specială.

INTERVIU în bucătărie cu AMI. Ce secrete a împărtășit cântăreața cu noi, dar și o rețetă de top