Megan Fox și Machine Gun Kelly exersează traiul împreună. Plătesc 30.000 de euro lunar pentru asta

Megan Fox și Machine Gun Kelly exersează traiul împreună. Plătesc 30.000 de euro lunar pentru asta
Megan Fox și prietenul său Machine Gun Kelly transformă conacul „Massive” din Sherman Oaks în cuibușorul lor de nebunii. Și nu se uită deloc la bani pentru asta.

După logodnă, Megan Fox și Machine Gun Kelly exersează traiul împreună. Cei doi plătesc 30.000 de dolari lunar pentru a ocupa un conac închiriat prin Arbnb, în Sherman Oaks. Să vedeți cum arată conacul în care s-au mutat vedetele la doar câteva săptămâni după ce au apărut zvonuri de logodnă, dezvăluie Daily Mail.

Cuplul își consumă intimitatea într-un conac cu cinci dormitoare și cinci băi. Acesta a fost construit recent – mai exact în aprilie, potrivit The Post. Printre facilitățile proprietății se numără o piscină, spa, teren de baschet, o terasă deschisă precum și un garaj pentru două mașini. Are și o bucătărie dotată la standarde profesionale. Surse apropiate cuplului au declarat presei că Megan și MGK s-au mutat în locuința spațioasă „chiar luna trecută”. Adică la scurt timp după finalizarea construcției casei.

Megan Fox și Machine Gun Kelly exersează traiul împreună

Cuplul, care s-a întâlnit pe platoul filmului „Midnight In The Switchgrass “ la începutul anului 2020, și-a confirmat relația în mai 2020. MGK, în vârstă de 31 de ani, a adus recent un omagiu „aniversării lor de un an”, împărtășind cu milioanele sale de urmăritori de pe Instagram acest fericit moment.

Prima apariție împreună pe covorul roșu a fost în acest an, la American Music Awards. Aici Fox a dezvăluit un nou tatuaj dedicat probabil iubitului ei. Conține cuvintele în spaniolă „El pistolero”. MGK a dezvăluit, de asemenea, că el poartă un flacon cu sângele ei într-un colier, astfel încât să nu-i lipsească niciodată.

În timpul unui interviu pe podcast-ul Lalei Kent anul trecut, Megan a spus că „am știut imediat că el este ceea ce se poate numi o flacără geamănă”. Megan se despărțise de soțul Brian Austin Green, cu doar câteva săptămâni înainte de a-și face publică relația cu Kelly. În noiembrie 2020, ea ar fi cerut divorțul de actorul în vârstă de 47 de ani.

 Megan și Brian, care s-au căsătorit în 2010, au trei fii, Noah, opt, Bodhi, șapte, și Journey, patru. Fostul cuplu încearcă în prezent să găsească un aranjament de custodie pentru copiii lor. Actorul mai are o fiică de 12 ani, Casie, dintr-o relație anterioară. „Își ia cu adevărat copiii în seamă și știe că a face acest pas următor ar fi o mare schimbare” ,a declarat recent un expert din cadrul „Entertainment Tonight”.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Britney Spears are tatuaj într-un loc ascuns. Vedeta l-a arătat în toată splendoarea. FOTO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp