Inexplicabil. Frumoasa Megan Fox l-a părăsit pe tatăl copiilor ei, Brian Austin Green, pentru EL

Inexplicabil. Frumoasa Megan Fox l-a părăsit pe tatăl copiilor ei, Brian Austin Green, pentru EL
Dragostea e oarbă, zumzăie Hollywoodul asistând la schimbarea traiectoriei lui Megan Fox și a fostului său soț Brian Austin Green – pe care vi-l amintiți din Beverly Hills 90201. Ea l-a părăsit pentru că s-a îndrăgostit de un cântăreț. În urma ei nu l-a lăsat doar pe Green, ci și pe cei trei copii ai lor.

După mult comentata despărțire dintre cei doi, celebrul Howad Stern l-a intervievat pe actualul iubit al lui Megan, intitulat Machine Gun Kelly. Despre acest artist nu auzise mai nimeni până când s-a cuplat cu frumoasa de la Hollywood, iar faptul că ea și-a lăsat întreaga familie în urmă pentru a-și trăi dragostea cu el a făcut tot mapamondul curios.


MGK a vorbit în emisiune despre noul lui album, Tickets to my downfall, fapt ce nu a interesat pe mulți, însă a fost deschis să discute și despre viaţa lui alături de Megan Fox.

Artistul cu foarte multe tatuaje a spus că s-a îndrăgostit de Megan Fox în timp ce lucra la acest album, aceasta fiind prima lui experienţă adevărată legată de iubire.

„După ce am făcut o mare parte din album, m-am îndrăgostit pentru prima dată. A fost prima oară când am fost complet deschis în faţa ideii de a iubi. Nu spun că nu credeam că aşa ceva poate exista. Dar nu am ştiut ce înseamnă dragostea adevărată până când privirea mea şi a ei nu s-au întâlnit!”, a împletit el dragostea și cariera în discurs.
Actriţa de 34 de ani s-a despărţit de Brian Austin Green, cu care are trei copii şi cu care era căsătorită din 2010 pentru a-și trăi povestea de dragoste cu acest artist. Mai mult, în cea mai recentă postare a lui Megan de pe contul ei de social media îi transmite iubitului mesaje siropoase: „Inima mea îţi aparţine”.


Brian a rămas un tată dedicat și singurul aspect care a reușit să-i tulbure calmul a fost atunci când Megan a declarat că noul iubit înseamnă totul pentru ea. Atunci, Green a ținut să-i reamintească faptul că a născut trei copii și că aceștia ar trebui să însemne „totul”.

Foto: DailyMail

Ce a pățit chef Scărlătescu când a început să lucreze în televiziune

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp