David și Victoria Beckham preferă viața la țară, în conacul englezesc de 6 milioane de lire

David și Victoria Beckham preferă viața la țară, în conacul englezesc de 6 milioane de lire
David și Victoria Beckham au fugit în SUA acum patru luni, când s-a impus un nou lockdown în Marea Britanie. Plecarea lor, la momentul respectiv a fost controversată. Ați spune că ce poți visa mai mult decât plajele însorite din Miami. Cuplul Beckham are altă opinie.

David și Victoria Beckham preferă viața la țară. Ei s-au întors în Marea Britanie pentru a locui într-o proprietate a carei valoare de piața se ridică la 6 milioane de lire sterline. E vorba de conacul de pe domeniul lor din Oxfordshire.

După ce au petrecut patru luni în SUA, se părea că Victoria și David Beckham, împreună cu copiii lor, s-au îndreptat în secret spre Marea Britanie săptămâna trecută și acum ei au privilegiul de a se răsfăța  pe domeniul casei lor din Cotswolds care cuprinde și un imens lac artificial.

David și Victoria Beckham preferă viața la țară

Cuplul, împreună cu copiii lor mai mici Romeo, Cruz și Harper, au zburat la Miami, Florida, în ziua de Crăciun. Acolo  au trăit puțin mai lejer, cu restricții mai relaxate din cauza pandemiei Covid-19. Și într-o atmosfera calda și însorită.

Lunga lor ședere acolo a provocat o serie de zvonuri.  Cum că Victoria a fost în cele din urmă convinsă să se mute la Miami. Acolo, David și-a înființat echipa de fotbal Inter Miami CF.

Cu toate acestea, familia s-a întors acum în Anglia și se bucura de conacul retras la țară. Și de lacul din vecinătatea lui, care ocupa aproape trei sferturi din domeniul pe care este situată proprietatea imobiliară.

Lacul fiind artificial creat pe proprietate a întâmpinat protestele localnicilor care susțin  că are și o insulă, este prea mare și „nu cadrează” cu zona.

Băieții mari ai cuplului, pregătiți să își ia „zborul”

O sursă a spus pentru The Sun: „Întreaga familie a fost încântată de timpul petrecut în SUA, dar Marea Britanie a fost întotdeauna acasă pentru ei. Se întorc în Marea Britanie și se concentrează asupra diferitelor aspecte ale afacerilor lor. Au trebuit să se izoleze când s-au întors. Dar acum sunt stabiliți din nou și copiii se pregătesc să se întoarcă la școală săptămâna viitoare.

Brooklyn, fiul lor mai mare s-a mutat anul trecut la Miami pentru a fi alături de logodnica lui Nicola Peltz. Așa că a rămas acolo. Victoria e tristă că stă departe de el. Dar a crescut acum și își trăiește propria viață. Speră că nu va trece prea mult până când va putea face o vizită acasă”.

Cel de-al doilea băiat al cuplului, Romeo, acum în vârstă de 18 ani, va fi probabil următorul care-și va lua zborul. Dar, având în vedere că se întâlnește cu modelul britanic Mia Regan, cu care tocmai a reușit să se reîntâlnească, după ce s-a reîntors din SUA, șansele să părăsească cuibul familiei sunt cam reduse în aceasta perioadă.

Victoria și David Beckham și-ar putea vinde apartamentul din Miami

În timpul petrecut în Statele Unite, Victoria și David au frecventat-o pe Kim Kardashian. De asemenea, au urmărit primul joc al echipei Inter Miami CF. Au fost alături de viitorii cuscri americani. În postările de pe Instagram, Victoria a scris: „Iubesc Miami” și „Acest loc este totul”. Dar în mod clar nimic nu învinge iarba verde de acasă.

Cât costă să te îmbraci ca să stai în casă ca și Victoria Beckham

Pe lângă domeniul cu locul lor din Oxfordshire, Victoria și David Beckham mai dețin un conac, care valorează 31 de milioane de lire sterline. Aceste proprietăți și întoarcerea în UK fac ca apartamentul din Miami, cumparat cu 19 milioane de lire sterline în 2020, să se transforme într-o oportunitate de vânzare. Proprietatea cu cinci dormitoare se află într-o clădire de 62 de etaje, care este atât exclusivistă încât are chiar și propriul heliport.

Sursa foto: Instagram

La premiile Grammy, valoarea lui Kanye West a stat în picioare. Cum și cu cât s-au vândut ghetele lui purtate

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre