Fata care vede spirite. Ce i-au transmis sufletele de dincolo

Fata care vede spirite. Ce i-au transmis sufletele de dincolo
Experiențele lui Heidi Wyrick cu lumea paranormală au început când avea doar trei ani. Heidi a dezvoltat atunci un prieten imaginar. Fantoma unui bătrân a apărut în curtea ei, făcându-i semn să se joace cu el pe lângă leagăne.

Fata care vede spirite. Heidi Wyrick s-a mutat cu familia în casa lor din Ellerslie, Georgia. Părinții ei formau un tânăr cuplu cu o fiică mică.

La scurt timp după mutare, Heidi a început să se împrietenească cu un bătrân care îi vizita des curtea. Când Heidi le-a spus părinților despre noul ei prieten, aceștia s-au alarmat și au crezut că cineva încearcă să le răpească fiica. 

Prieten imaginar sau fantomă

Părinții ei au urmărit-o îndeaproape și au crezut pur și simplu că Heidi și-a făcut un prieten de joacă imaginar, deoarece nu existau alți copii în zonă cu care să se joace.

Bătrânul apărea din când în când în curtea casei familiei sale, iar la vârsta aceea, Heidi nu avea niciun indiciu că el nu era real. 

„L-am văzut până la vârsta de opt ani, în fiecare zi. Stăteam și purtam conversații, apoi el mă lua de mână și mergeam să ne jucăm pe leagăn”, spune Heidi.

„O vedeam afară în curte și îi vedeam mâna ridicată, ca și cum ar fi ținut mâna cuiva. De multe ori o auzeam vorbind, dar nu auzeam niciodată pe cineva vorbind”, a spus Lisa Wyrick, mama lui Heidi.

Spiritele au început să vină la ea în multe forme diferite

Se crede că acest coleg de joacă este domnul Gordy, un bărbat care murise în 1974 și era un proeminent proprietar de teren în zonă. Casa lui era foarte aproape de Wyricks, este îngropat în cimitirul Park Hill. Lisa a spus că în cele din urmă și-au dat seama cine era domnul Gordy când i-au văzut numele pe un act.

Pe măsură ce Heidi a îmbătrânit, spiritele au început să vină la ea în multe forme diferite, oameni, animale și, uneori, figuri pe care nici măcar nu le-a putut explica. 

„Pot să simt când este o prezență rea sau dacă este o prezență bună. Dacă simt răul, nu ți-ai crede sentimentele pe care le poți obține … Am fost literalmente bolnavă de stomac”, a spus Heidi.

„Ca părinte, nu știi cum să te descurci, pentru că nu știi cum să o protejezi. Dacă ar fi cineva real, ai ști ce să faci ”, a spus mama lui Wyrick.

O vizită a unui tip mort!

Domnul Gordy nu este singurul vizitator pe care l-a avut familia Wyrick. O dată un bărbat îmbrăcat într-un tricou însângerat a apărut la ușa din față, cu mâna bandajată. Acesta a fost Lon, care a trăit în zonă și a murit în 1952. Spiritul lui Lon nu era un spirit prietenos ca domnul Gordy, întreaga familie a asistat la activități paranormale în casă, dulapurile și ușile deschizându-se și închizându-se și obiectele în mișcare. Au avut loc și atacuri fizice. Heidi a fost zgâriată și i s-a tras părul.

Heidi vede încă spirite

Heidi vede încă spirite, altele acum. Unul a fost despre o fetiță care i-a amintit lui Heidi de cineva din emisiunea TV Little House on the Prairie. A văzut spirite negre fără chipuri. Pe cele pe care le vede acum nu le recunoaște.

Presa a reluat dn curând povestea lui Heidi și a atras o atenție globală asupra ei și a familiei sale. După un documentar al Discovery Channel, o carte care detaliază primii ani și aparițiile la conferințe paranormale din întreaga lume, mulți oameni s-au conectat cu Heidi și luptele ei.

Chiar și cu toată atenția presei, Heidi a încercat să ducă o viață cât mai normală, în cele din urmă căsătorindu-se cu soțul ei Aaron și începând o carieră în domeniul medical. Acum, în vârstă de 22 de ani, Heidi învață încet cum să facă față darului ei neobișnuit.

„De cele mai multe ori, am învățat să păstrez o mulțime de lucruri pentru mine și chiar nici nu observ. Te obișnuiești să vezi lucrurile după un timp ”, a spus Wyrick.

De atunci, Heidi s-a mutat din casa ei din regiunea Harris, dar continuă să vadă viziuni peste tot în noua ei casă din Columbus.

Ploaia cu sânge din India, un fenomen ciudat a cărui enigmă nu a fost încă dezlegată