Britney Spears are mai multe tatuaje pe corp, inclusiv două ascunse pe șoldul inferior și o pereche de zaruri roz la încheietura mâinii stângi. Cele din urmă le-a făcut cu fostul Kevin Federline înainte de căsătoria și divorțul lor ulterior. Britney Spears are însă și un tatuaj într-un loc ascuns. Și există pozele cu dovada.

 Într-o postare de pe Instagram ștearsă din martie 2020, cântăreața se gândea să scape de tatuajul cu zaruri, spunând la acel moment că „Nici măcar nu-mi place cerneala …. cred că ar trebui să o scot?!? !!!!”

„Albert Einstein a spus odată„ Dumnezeu nu joacă zaruri cu universul ”…. așa că poate nu ar fi trebuit să pun zarurile cu numărul roz 7 pe brațul meu stâng ?????? !!!!!” a șoptit ea la vremea respectivă. 

O lună mai târziu, Spears a deschis discuția cu privire la un alt tatuaj și a pus la îndoială semnificația designului său. Titrând o fotografie a unei flori în mână, ea a scris: „Sunt lucrurile mici… și habar n-am la ce mă gândeam când am primit un triunghi de cerneală neagră în mâna dreaptă!!!! “

Ce tatuaj are Britney Spears, într-un loc ascuns. Vedeta l-a arătat 

Vineri, cântăreața în vârstă de 39 de ani a împărtășit o fotografie cu ea în care arăta ceea ce a numit tatuajul „preferat” din colecția sa de artă corporală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Imaginea a arătat-o pe Spears purtând un costum de baie roz neon în timp ce își ridica părul pentru a arăta un design mic cu cerneală pe ceafă. „Rozul fierbinte îmi face bronzul pop !!!!” a scris ea pe Instagram. „Ai mai văzut tatuajul de pe ceafă ???? Este ebraică, este o limbă scrisă invers !!!! Scrie Mem Hey Shin și înseamnă vindecare !!!!” Starul pop a adăugat: „Este tatuajul meu preferat, dar în mod ironic nu îl vezi niciodată !!!!!”

Foto: Instagram

Școala unde băieții sunt puși la călcat și gătit. Model inedit de învățământ. FOTO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp