El e iubitul lui Britney Spears. Vrea să se lanseze în filme de acțiune

El e iubitul lui Britney Spears. Vrea să se lanseze în filme de acțiune
Iubitul lui Britney Spears, Sam Asghari, are mari ambiții actoricești. El este gata să fie primul actori originar din Orientul Mijlociu care joacă un supererou. Și așteaptă oferte de la Marvel. Sau de la alții.

Sam Asghari, iubitul lui Britney Spears, vrea să se lanseze în filme de acțiune și a vorbit deschis despre dedicarea sa de a acționa într-un interviu pentru Variety. Animatorul în vârstă de 27 de ani a recunoscut că „obiectivul său final” a fost să lucreze între genuri. Dar acum Sam vrea să treacă la un alt nivel și să facă filme de acțiune.

„Acțiunea este ceva ce vreau să fac – acțiune, dramă, thriller – este un gen în care vreau să intru cu adevărat. Dar dacă poți face comedie, poți face orice. Scopul meu final este să devin cu adevărat un actor bine cotat. Vreau să fac acțiune, dar vreau să pot face și dramă. Acesta este scopul meu și vreau să-l realizez 100%”, a declarat el, conform Daily Mail.

Asghari are aspirații mari. El vrea să fie primul actor originar din Orientul Mijlociu care joacă un supererou. „Marvel sau orice altă casă de producție ar trebui să mă sune”, a spus el în glumă.

Iubitul lui Britney Spears vrea să se lanseze în filme de acțiune

Iubirul lui Britney Spears pune accent mare pe felul cum arată. Are un corp atent lucrat la sală.  „Când fac cardio timp de 45 de minute sau până la o oră când sunt pe bandă, studiez uitându-mă la filme. Consider actoria ca fiind meseria mea. Nu mai urmăresc o poveste a filmului: mă uit la spectacol”, a adăugat el.

Frumosul lui Britney și-a amintit primul său impuls de a începe să joace. Totul s-a petrecut după ce  a pierdut peste o sută de lire sterline după absolvirea facultății.

„Faceam teatru și arte, dar ca hobby – nu a fost niciodată ca profesie. Dar, odată ce am început să văd o anumită schimbare fizică… am început să intru cu adevărat în actorie”, a remarcat el. În cele din urmă, a câștigat un rol în seria Showtime, Black Monday. Lucrurile s-au întâmplat repede, după cum își aminti Asghari: „A fost o audiție atât de rapidă – câteva rânduri. Și apoi, câteva săptămâni mai târziu, m-au anunțat. Am fost în Italia la un proiect și am auzit că au nevoie de mine, să zbor înapoi”.

Ar vrea să fie remarcat pentru calitățile lui, nu pentru iubita sa

Sam a spus că așteaptă cu nerăbdare să demonstreze că este mai mult decât iubitul lui Spears. „Aș prefera să nu se știe cine sunt, să se poată vedea, de fapt, personajul”, a spus el. „Aș vrea ca oamenii să judece abilitățile mele de actorie, mai degrabă decât faima mea sau prezența mea pe social media”, a remarcat culturistul.

Tot el spune că  nu se consideră un influencer. „Mă consider un actor: finanțele mele provin din actorie și din programul meu de fitness. Și, da, fac oferte ici și colo, dar încerc să nu fac tranzacții care să fie ieftine  sau de tip influencer”, a mai spus Asghari.

El a fost prezent în roluri mai mici în diferite filme și proiecte de televiziune în ultimii ani. La începutul acestui an, Sam a jucat rolul Sexy Santa în timpul unui episod din seria de comedie dark Hacks, pe HBO Max.

Sursa foto: Instagram

Experimente psihologice cu rezultate extrem de neașteptate. Ce au descoperit cercetătorii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre