Cove, afectat la portofel, în pandemie. Cifrele vorbesc

Cove, afectat la portofel, în pandemie. Cifrele vorbesc
Simpaticul Cove are COVID-19, dar nu asta este cea mai mare problemă a sa. El este actor și director de teatru, iar pandemia nu-i permite să joace. A fost afectat la portofel.

Pandemia ne-a afectat pe toți, dar mai ales pe artiști. Și simpaticul Cove, adică actorul Gabriel Coveșeanu (46 de ani), este afectat. Veniturile lui au luat-o la vale.

Cove, afectat la portofel, în pandemie

Simpaticul Cove este vesel la emisiunea ”Vorbește lumea” de la PRO TV, face glumițe, se străduiește să placă publicului și oamenii îl plac.

Însă, în realitate, a fost îngrijorat că a luat COVID-19 pentru că are o familie frumoasă și nu ar vrea să le facă rău.

Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia”, a spus Cove.

”Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare.

Partea bună în toată povestea asta este că din fericire nu am avut nici un simptom grav. În rest nu am avut nici o altă problemă, nu m-a durut nimic”, a povestit Cove, pe 4 ianuarie.

Cove, declarația de avere

Însă, Cove, adică actorul Gabriel Coveșeanu, are și un alt job de la care lipsește. El este și managerul director al Teatrului Ion Creangă, închis din pricina pandemiei.

Ca bugetar, Gabriel Coveșeanu a fost obligat să își declare averea. Așadar, are trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, scrie capital.ro.

Salariul de manager este de 106.269 lei pe an, iar postul de prezentator TV îi aduce anual în buzunare încă 182.014 lei (15.000 de lei pe lună).

Pe lângă cele două salarii, se adaugă și venituri din colaborări. Astfel, veniturile anuale ale lui Cove sunt de aproximativ 350.000 de lei (circa 75.000 de euro).


Uite ce mare s-a făcut Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu! Imagini inedite cu mamă și fiu

Recomandarile noastre