Lora, consolată de Cătălin Măruță. Ce a pățit cântăreața

Lora, consolată de Cătălin Măruță. Ce a pățit cântăreața
A ajuns la spital pentru că avea niște dureri cumplite, dar Cătălin Măruță a consulat-o. Ce i s-a întâmplat frumoasei cântărețe Lora.

Îndrăgită artistă Lora trece prin momente grele, însă Cătălin Măruță, care a consolat-o, i-a adus zâmbetul pe buze. Ce i s-a întâmplat blondei.

Lora, consolată de Cătălin Măruță. Ce a pățit cântăreața

Recent, Lora a ajuns la spital din cauza unor dureri foarte puternice de picior. Din păcate, nu e vorba de o problemă minoră, pentru că vedeta s-a ales cu o fisură a unui os de la picior. În aceste condiții, medicii i-au pus imediat piciorul într-o orteză.

Evenimentul neplăcut s-a petrecut la un antrenament de MMA

Având de filmat un antrenament MMA, Lora s-a entuziasmat peste măsură și a început să se creadă luptător. Cântăreața a lovit cu piciorul sacii și pernele din sală, dar a făcut o greșeală care acum o costă. În încercarea de a-și apăra tibia și peroneul de la piciorul stâng, pe care le-a avut în trecut rupte, a lovit cu laba piciorului. Din nefericire, a nimerit o margine extrem de dură și osul i s-a fisurat pe loc.

„Am zis „au”, dar nu m-am oprit”

Plină de adrenalină, chiar dacă a simțit că ceva nu e în regulă, Lora a continuat să lovească și nenorocirea s-a produs. „Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: „măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos”.

La antrenamente, exact la încălzire… N-am dat în om, am dat în saci, în perne. Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta.

Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare. (…) După ce s-a terminat antremantul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina… „Au”, du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie sa tin orteza trei săptămâni. (…) Mă doare”, a declarat vedeta.

Prietenul la nevoie se cunoaște

Când prietenul Cătălin Măruță a văzut-o, i-a desenat inimioare pe orteză, înveselind-o. Și pentru ca Ionuț Ghenu să interpreteze greșit gestul său, soțul Andrei a făcut și un comentariu pe măsură. „Ghenu să știi că această inimioară este doar pentru Instagram. Să nu ștergi inimioara de aici”, a zis Măruță.