Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mai mare

Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mai mare
Este imaginea ProTV-ului de mai bine de zece ani. Asta nu înseamnă că în timp nu a primit oferte tentante. Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu triplu față de ceea ce primește acum.

E mândru de ceea ce face la ProTV și cu greu ar putea pleca din acel loc. De ce nu a acceptat Cătălin Măruță oferta unei televiziuni, care i-a dat un salariu imens?

Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mare

E foarte legat de ProTV, însă au fost momente când până și Cătălin Măruță s-a gândit dacă să părăsească sau nu trustul. Și asta pentru că oferta primită a fost mai multe decât tentată: un salariu de trei ori mai mare decât îi oferă ProTV-ul. Și totuși, prezentatorul nu s-a clintit din loc. Care să fie motivul?

Andra le-a explicat tuturor de ce soțul ei iubește ProTV-ul

Răspunsul la această întrebare l-a oferit Andra, prezentă alături de Cătălin la postcast-ul lui Mihai Petre. „Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a declarat cântăreața.

„Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reușești”

Nici Cătălin Măruță nu a stat prea mult pe gânduri și a venit cu completări la ce a menționat frumoasa lui soție. „Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti.

De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci’”, au fost cuvintele prezentatorului. În 2008, cei doi și-au jurat credință pentru toată viața. Andra și Măruță sunt părinții a doi copii minunați, Eva Măruță fiind extrem de iubită de internauți, dovadă stând milioanele de următori.

Ilie Năstase a avut o surpriză de Paște. Lângă Ioana a mai fost cineva la masă

Recomandarile noastre