Unde își ține Carmen Electra pantofii cu toc. Cunoscătorii ar strica „sacrilegiu”!

Unde își ține Carmen Electra pantofii cu toc. Cunoscătorii ar strica „sacrilegiu”!
Ca orice doamnă care se respectă, Carmen Electra își iubește pantofii cu toc. Și să știți că are mulți. Iar recent, vedeta a dezvăluit unde îi ține, la loc de cinste. Unii cunoscători ar face apoplexie și ar striga „sacrilegiu”.

Star-ul din Baywatch locuiește într-o vilă de aproape 3 milioane de dolari în Los Angeles, însă acum vrea să o vândă. Carmen Electra a dezvăluit cu această ocazie unde își ține pantofii cu toc, iar locul este absolut inedit. Pozele au apărut pe internet, pe site-ul agenției imobiliare. Iar Carmen pare să fie foarte mândră de realizarea sa. 

Carmen Electra își ține pantofii cu toc în dulapul de vinuri. Cunoscătorii ar fi șocați 

Carmen Electra pantofii

Pe lângă faptul că arată senzațional la 49 de ani, vedeta se și respectă când vine vorba de pantofi și îmbrăcăminte. Carmen Electra are în jur de 100 de perechi de pantofi stilleto, pe care s-a gândit să îi depoziteze chiar în dulapul de vinuri. „Nu cu mult timp în urmă m-am mutat în această casă. A trebuit să vin cu ceva creativ pentru această cramă. Nu prea beau vin, așa că am decis să-l fac un fel de muzeu al pantofilor “, a mărturisit actrița, în urmă cu câțiva ani. 

Pantofii expuși includ platforme roșii, sandale cu bandă, franjuri albastre, catifea portocalie, culori roz strălucitoare și tocuri florale cu modele. „Pentru a-ți prezenta cea mai bună colecție de vinuri sau pantofi!” este descrierea la pozele amuzante. Cu siguranță că imaginile au stârnit câteva chicote printre internauți, însă nu la fel de amuzant ar fi pentru un iubitor de vinuri, care probabil s-ar înfoia de nervi și ar striga „sacrilegiu”. Lui Carmen însă nu prea pare să-i pese, ba din contră, s-a și lăudat cu invenția ei. 

Cine este Carmen Electra 

Tara Leigh Patrick s-a născut pe 20 aprilie 1972, la Sharonville, Ohio, SUA.  Acesta este de fapt numele adevărat al actriței. Carmen Electra e doar numele de scenă. Actrița provine dintr-o familie cu șase copii (mai are patru frați și o soră): tatăl a fost chitarist, iar mama cântăreață. Are origini complexe: engleze, irlandeze, olandeze și germane. Rolul din cunoscutul serial Baywatch a aruncat-o direct în lumina reflectoarelor.  De-a lungul vieții a ținut prima pagină a publicațiilor.

Foto: Realtor.com, Facebook

Cel mai urmărit umorist de pe net s-a combinat cu o topmodelă. Primele poze împreună

Recomandarile noastre