Cel mai urmărit umorist de pe net s-a combinat cu o topmodelă. Primele poze împreună

Cel mai urmărit umorist de pe net s-a combinat cu o topmodelă. Primele poze împreună
Cel mai urmărit umorist de pe net și-a găsit pereche. S-a combinat cu un topmodel. Au apărut și primele poze cu cei doi împreună.

Vloggerul Ionuț Rusu este cel mai cunoscut umorist de pe net. Se știe deja că acesta a avut o relație cu Viviana Sposub, care acum se iubește cu George Burcea, fostul Andreei Bălan. Deși Ionuț Rusu s-a despărțit de ceva timp de Viviana, acesta nu s-a afișat cu nicio domnișoară ceva timp. Până recent, când lucrurile s-au schimbat. 

Cel mai urmărit umorist

Ionuț Rusu și Viviana au fost discreți în ceea ce privește viața lor de cuplu. Deși apăreau în video-uri constant, mai ales în seria „Dumnezeu și Satana”, cei doi nu au dat multe detalii despre relația lor. „Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, spunea Ionuț despre Viviana Sposub, acum mult timp. 

Cel mai urmărit umorist s-a combinat cu Antonia, un topmodel. Cum arată femeia care i-ar fi cucerit inima 

Se pare însă că acum Ionuț Rusu are un nou interes romantic. Recent, pe contul de Instagram al vloggerului a apărut o fotografie cu el și o domnișoară pe nume Antonia, care este model și a participat la Miss Univers, în anul 2017. În fotografie, cei doi erau la munte, pe un ATV. „„Băiatul de la service și doamna”, a scris Ionuț în dreptul imaginii. 

Cei doi își dau like-uri pe rețelele de socializare și chiar comentarii cu emoticoane cu inimioare. Asta înseamnă că nu se mai ascund, iar Ionuț pare că și-a regăsit fericirea în brațele frumoasei șatene.  

Ionuț Rusu este cunoscut publicului larg, în special pentru seria „Aproape 40 de întrebări”, care este o parodie după celebra emisiune a lui Denise Rifai. 

Foto: Facebook

Cum a ajuns Velea omul de casă al „Sportivilor”. Ce l-a dat de gol

Recomandarile noastre