Viviana Sposub l-a scos în oraș pe George Burcea. L-a dus în Obor

Viviana Sposub l-a scos în oraș pe George Burcea. L-a dus în Obor
Viviana Sposub a avut parte de o ieșire în oraș cu George Burcea, chiar în Obor. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit și care este secretul relației dintre ea și Burcea.

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se feresc să arate acest lucru lumii întregi. Când au început o relație, nimeni nu le dădea vreo șansă, ba chiar au existat vorbe cum că totul este făcut pentru publicitate. Iubirea lor însă a învins orice, iar cei doi sunt extrem de fericiți. Recent, Viviana Sposub l-a dus pe George Burcea în oraș. Ca niște oameni obișnuiți.

Toată lumea știe că Viviana Sposub este o fată simplă și modestă și că nu se dă în spectacol de fiecare dată când are ocazia. Ieri, vedeta a mai demonstrat încă o dată acest lucru, de data aceasta urmăritorilor ei de pe Instagram.

Viviana Sposub l-a scos pe Burcea în oraș. L-a dus la mici, în Obor

Viviana Sposub i-a făcut o surpriză plăcută iubitului ei și l-a dus în Obor. Acolo i-a arătat unde a locuit în zonă la un moment dat. Bineînțeles, au făcut o oprire și pentru o porție din celebrii mici din Obor. Au stat la masă în mijlocul pieței, ca doi oameni normali, dar și înfometați. Au mâncat mici cu muștar și au băut bere. Bineînțeles, desertul nu avea cum să lipsească de la masă, așa că îndrăgostiții și-au cumpărat un colac secuiesc.

Tânăra a spus care este secretul unui cuplu fericit și pentru o relație de lungă durată. Vedeta a imortalizat momentul și a împărtășit cu fanii, pe Instagram. Se pare că totul constă în mâncarea potrivită. Sau în a-ți ține partenerul sătul, indiferent de situație, după cum a sugerat chiar Viviana în imaginile postate pe rețeaua de socializare. 

Viviana povestea în urmă cu o lună că, deși nu s-a mutat încă cu George Burcea, se gandește deja la posibilitatea unei nunți. ”Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!”, a mărturisit Viviana. 

Foto: Instagram

Alina Vidican, fosta nevastă a lui Cristi Borcea, dată de gol chiar de mama sa. Cine-i alesul