Cum are grijă Viviana Sposub de George Burcea. E o adevărată gospodină

Cum are grijă Viviana Sposub de George Burcea. E o adevărată gospodină
Viviana Sposub și George Burcea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Tânăra care l-a cucerit pe fostul soț al Andreei Bălan nu este numai frumoasă, ci și o bună gospodină.

Viviana și fostul soț al Andreei Bălan s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la “Ferma” și în câteva luni de zile deja au trecut prin suficiente împreună încât să-și sudeze relația. Cei doi nu se sfiesc să împărtășească momente din viața lor de cuplu pe Instagram, pentru a arăta tuturor cât de mult se iubesc. 

Ceea ce la început părea o simplă mișcare de imagine s-a dovedit a fi o relație foarte serioasă, căci cei doi și-au cunoscut reciproc familiile în luna Decembrie. Astfel, actorul și-a dus iubita să-i cunoască bunica, iar Vivi la rândul ei l-a dus pe George la sora ei, Bianca, cu care Burcea s-a înțeles de minune. 

Viviana, o adevărată gospodină 

Chiar dacă prezentatoarea TV este o femeie extrem de sexi și isteață, se pare că nu numai aceste atribute țin iubirea vie în cuplul Sposub – Burcea. Recent, Viviana l-a așteptat pe George Burcea acasă cu masa pregătită, iar acesta a fost incantat de surpriza.  Pe profilul de Instagram al actorului a apărut o poză cu o farfurie de sarmale cu mămăliguță, împreună cu mesajul “@viviana.sposub te iubescus”. Prezentatoarea se pare că a fost măgulită de complimentul subtil, dar și de mesaj, astfel că a repostat fotografia. 

Sursa foto: Instagram

Recent, bruneta vorbea despre relația ei cu fostul soț al Andreei Bălan și spunea că acesta i-a fost un adevărat sprijin, având numai laude la adresa lui: “„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix așa a venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă” și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției. George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a povestit Viviana Sposub.

Alexia Eram a fugit în pădure. L-a luat și pe Mario Fresh cu ea

Recomandarile noastre