Viviana Sposub își apără relația cu George Burcea! Ce i-a transmis lui Paul Diaconescu

Viviana Sposub își apără relația cu George Burcea! Ce i-a transmis lui Paul Diaconescu
În plin divorț cu Andreea Balan, George Burcea a început o relație de dragoste cu Viviana Sposub, chiar pe platourile de filmare de la "Ferma". Deși controversată de colegii de platou, relația celor doi pare să fie una serioasă, după cum mărturisește chiar Vivi, care are de fiecare dată câte o replică pentru răutăcioși.

Una dintre vedete din showbizul românesc care nu crede în relația dintre George Burcea și Viviana Sposub este chiar colegul lor de platoul, actorul Paul Diaconescu, aflat și el în „Ferma”. El susține că legătura dintre ei este una care ține de împrejurări și că nu va mai dura mult până la despărțire: „Îmi pare așa un cuplu de joc, au niște emoții, niște nevoie de susținere, de un prieten, de un ajutor. Dar cred că este doar de conjunctură și, odată ce contextul va fi altul, nu o să mai fie niciun cuplu”, a declarat Paul Diaconescu recent. 

Replica Vivianei nu a întârziat să apară, căci aseară simpatica prezentatoare i-a răspuns actorului pe Instagram, într-o postare care o înfățișa alături de George Burcea într-o ipostază tandră: “ Ne cam place conjunctura!”, a scris Viviana făcând aluzie clară la spusele lui Paul Diaconescu. George Burcea pare să fie total de acord cu iubita sa, căci a distribuit imediat poza, fară să adauge vreun comentariu. 

”Unele conexiuni nu au funcționat”

Replicile cu aluzie se pare însă că au continuat și în această dimineața, când Viviana a prezentat “Vremea”, de data aceasta doar temporar în cadrul Știrilor de dimineață de la Pro Tv, prezentate de Roxana Hulpe și Cosmin Stan. Întrebată de Cosmin care dintre concurenți nu i-a plăcut, Viviana a răspuns: ”Unele conexiuni nu au funcționat. Poate nici voi, aici, la Pro TV, nu vă înțelegeți chiar toți. Pot să spun, însă, cine mi-a plăcut”, a declarat aceasta, adăugând și că George Burcea a impresionat-o. 

După întoarcerea de la “Ferma” cei doi s-au îmbolnăvit de coronavirus și au ales să-și petreacă izolarea împreună în aceeași casă: “A fost fine și este bine. Am contractat și virusul, ne-am vindecat, am avut o formă ușoară. Ne-a prins bine, oarecum, că am stat acasă, amândoi. Ce să vă mai spun”, a declarat Viviana.