De ce nu o scoate George Burcea pe Viviana Sposub la restaurant

De ce nu o scoate George Burcea pe Viviana Sposub la restaurant
Se vede bine, Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Totul a început pe platourile de filmare de la „Ferma”. Ceea ce părea o aventură de imagine s-a dovedit a fi ceva profund. Relația lor pare să decurgă minunat, iar cei doi încearcă să nu își ascundă nimic.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc cu intensitate fiecare moment din relația lor și par extrem de fericiți împreună. Deseori își încântă admiratorii, pe rețelele sociale, cu fotografii intime sau mesaje aparte.

Noul cuplu a fost invitat la „Vorbește Lumea”, unde s-a lăsat supus unui test al sincerității., un adevăr greu a ieșit la iveală, dacă e să ne amintim și de declarații mai vechi ale actorului, în care povestea ce i se reproșa înainte, de către fosta sa soție, Andreea Bălan. Viviana trece prin aceleași traume?

Burcea, sărac dar îndrăgostit

Celor doi li s-au adresat întrebări, cu variante de răspuns, iar Viviana și George s-au conformat. Unul dintre răspunsurile din cadrul testului a fost următorul: „Nu aș merge la masă cu iubita la restaurant dacă nu aș avea bani”. Imediat a venit replica Vivianei, cu dublu înțeles: „De asta mâncăm noi acasă”. „Și vom mânca numai acasă”, a continuat George Burcea.

Despre actorul care s-a însurat cu Andreea Bălan și care i-a făcut două fetițe se știe că nu o duce deloc bine financiar. După ce a trebuit să părăsească domiciliul conjugal, acesta, neavând nicio proprietate, și nici bani ca să se mute în chirie, a apelat la bunăvoința nașului de cununie, Aurelian Temișan, și s-a mutat în casa acestuia, unde locuiește de luni bune.

În plus, așa cum a mărturisit toamna aceasta, scandalurile dintre el și fosta sa soție erau deseori alimentate de faptul că el nu câștiga la fel de bine ca ea. „Nu o să câștigi cât mine nici în 20 de ani”, i-ar fi reproșat Andreea Bălan.

Cât de mult îl iubește, de fapt, Sposub pe Burcea

Dar, dragostea e oarbă, se spune. Lipsa banilor lui George Burcea nu o deranjează pe Viviana Sposub. Cel puțin momentan. Viviana Sposub susține că sentimentele care există între ei nu lasă loc de secrete. „George știe aproape totul despre mine. Nu mă feresc de George, i-aș face cunostință cu fostul iubit. (…)

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy”, a spus Viviana Sposub în timpul emisiunii.

Sursa foto: Instagram

Uite cum se ”prostește” chef Sorin Bontea când vede un microfon! Video