Uite cum se ”prostește” chef Sorin Bontea când vede un microfon! Video

Uite cum se ”prostește” chef Sorin Bontea când vede un microfon! Video
Este bucătar renumit, dar și o vedetă de televiziune. Chef Sorin Bontea face deliciul emisiunii ”Chefi la cuțite”, alături de chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Uite cum se ”prostește” când vede un microfon.

Concurenții de la ”Chefi la cuțite” stau smirnă în fața lui Sorin Bontea. Este sever și pretențios. Însă, cum vede un microfon,  să îl vedeți cum ”se prostește” celebrul bucătar.

Chef Sorin Bontea, însurat de 26 de ani

Pe 12 noiembrie, chef Sorin Bontea a împlinit 26 de căsnicie fericită cu Monica. Încă din 1989 iubeşte aceeaşi femeie, Monica, pe care a cunoscut-o la o petrecere. Cei doi s-au căsătorit în 1994 şi au doi copii, născuţi la o zi diferenţă, dar în ani diferiţi.

Nici unul dintre copiii săi nu i-a moştenit pasiunea pentru gătit. „Băiatul meu e pasionat de calculatoare, în vreme ce Mirunei îi place să cânte, să danseze şi adoră caii”, spunea Sorin Bontea.

Chef Sorin Bontea, mândru de cei doi copii ai săi. Nici nu știe când au trecut anii

Și dacă Miruna calcă cât de cât pe urmele tatălui său, Iulian, fiul chef-ului are o pasiune care nu are nici o legătură cu meseria lui Sorin Bontea. Iulian împlinește pe 1 august 24 de ani și face box, fiind susținut la competițiile sportive de toată familia. Tânărul pugilist al familiei Bontea e pasionat și de karting.

Uite cum se ”prostește” chef Sorin Bontea când vede un microfon

De când este mare vedetă, chef Sorin Bontea este mai relaxat. Face glume în studio, cântă. Dacă chef Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat, și Sorin Bontea s-a dcis să învețe să bată tobe. De unde credeți că ia lecții? Păi, de unde dacă nu de la Ovidiu Lipan, ”Țăndărică”, legendarul toboșan al trupei Phoenix.

După câteva lecții, Sorin Bontea a avut curaj să posteze un filmuleț pe Instagram. Parcă nu a fost suficient și s-a filmat în timp ce face palyback pe o piesă celebră a Regelui Rock, Elvis Presley. Uitați-vă ca să vă distrați!


Bancă jefuită în plină zi, la București. Poliția în alertă