Fetița lui tata a împlinit 18 ani. Chef Sorin Bontea (50 de ani)  a fost emoționat când și-a dat seama cât de repede a trecut timpul.  ”Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?!”, a scris celebrul bucătar pe contul său de socializare.

Ce frumoasă fată are chef Sorin Bontea!

Vara asta, chef Sorin Bontea  s-a relaxat:  a fost pe Ceahlău, a pescuit, iar acum este în Deltă, cu fiica lui Miruna. ”M-a invitat @mirunabonteea la un picnic pe malul Dunării”, a comentat vestitul bucătar. Adică, la o felie de pizza la iarbă verde. Nu-i vorbă, că ne-a arătat și cum a gătit peștele prins de el în Dunăre.

Pe 31 iulie, celebrul bucătar a postat fotografii cu copiii lui când erau mici. Miruna împlinește azi, 31 iulie, 18 ani, iar Iulian a avut ziua de naștere pe 1 august. Sunt născuți la o diferență de patru ani.

Chef Sorin Bontea este prieten cu copiii lui

Încă din 1989 iubeşte aceeaşi femeie, Monica, pe care a cunoscut-o la o petrecere. Cei doi s-au căsătorit în 1994 şi au doi copii. Sunt născuţi la o zi diferenţă, dar în ani diferiţi.

Nici unul dintre copiii săi nu i-a moştenit pasiunea pentru gătit: „Băiatul meu e pasionat de calculatoare, în vreme ce Mirunei îi place să cânte, să danseze şi adoră caii”, spunea Sorin Bontea.

Iulian, fiul chef-ului are o pasiune care nu are nici o legătură cu meseria lui Sorin Bontea. Iulian a împlinit pe 1 august 24 de ani și face box, fiind susținut la competițiile sportive de toată familia. Tânărul pugilist al familiei Bontea e pasionat și de karting.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp