Raluca Pastramă a fost făcută knock out. Fosta lui Pepe a primit un cadou deosebit

Raluca Pastramă a fost făcută knock out. Fosta lui Pepe a primit un cadou deosebit
De când s-a despărțit oficial de Pepe, Raluca Pastramă s-a concentrat pe familia sa, dar și pe cele două fiice. Acum însă, fosta lui Pepe a fost făcută knock out, de un cadou impresionant pe care l-a primit.

Raluca și Pepe și-au încheiat socotelile civilizat, în cele din urmă. Nici gând să se pună să șteargă fotografiile în care apar împreună. Și care se regăsesc din plin pe contul de Instagram al artistului. Le-a lăsat la locul lor, pentru că, deși căsnicia lor s-a încheiat, cei opt petrecuți împreună, timp în care au și devenit părinți, au fost unii dintre cei mai frumoși ani. În ciuda faptului că au rămas prieteni, atât Pepe cât și Raluca fac pași spre viața de persoane libere. În acest sens, Raluca Pastramă a fost făcută knock out de un cadou deosebit pe care l-a primit. 

Din februarie și până acum, Raluca le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram diverse obiceiuri pe care le are. S-a pozat pregătită să iasă din casă, apoi s-a fotografiat într-un compleu de mătase animal print pe care l-a primit cadou. Ea s-a fotografiat în oglinda din dormitor, lăsând la vedere, exact cât trebuie imaginației.

Raluca Pastramă a fost făcută knock out. A primit trandafiri, dar n-a putut să-i care 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Pascu (@ralucapascu1991)


În această dimineață, fosta lui Pepe a apelat la Instagram pentru a dezvălui ultima pățanie din viața sa. Bruneta era în curte pe trepte, iar în fața ei se afla un buchet imens de trandafiri. Nu se știe exact cine i l-a dăruit sau dacă are vreun nou pretendent, însă momentul comic a fost altul. În video-ul care a urmat pozei, o putem vedea pe fosta lui Pepe cum încearcă să ridice buchetul imens, dar fără prea mare succes. 

Prima oară cade cu el, însă a doua oară e cu noroc și bruneta reușește să arunce buchetul pe umăr și să plece cu el spre casă, dar se vede că totul este un chin, iar trandafirii superbi cântăresc destul de multe kilograme. Pe fundal se aud râsete în timp Raluca se chinuie de zor să-și depășească puterile. Vedeta nu a mai arătat ce s-a întâmplat ulterior cu buchetul, însă probabil că a urmat găsirea unei vaze suficient de mari pentru a susține toată greutatea florilor. 

Foto: Facebook, Instagram

Secretele Dianei Șoșoacă, pe tapet. Ce devora seară de seară. Interviu cu Dan Bittman