Ce cadouri primesc nominalizații la Oscar. Vacanțe de lux și produse scumpe în pungile de protocol

Ce cadouri primesc nominalizații la Oscar. Vacanțe de lux și produse scumpe în pungile de protocol
Mai e foarte puțin până la decernarea premiilor Oscar, iar nominalizații primesc cadouri scumpe de mii de dolari în pungile de protocol.

Premiile Academiei se întorc duminică (în această noapte) la o capacitate redusă – dar un lucru nu se schimbă la Hollywood – nominalizații primesc din nou cadouri scumpe. În cazul în care vă întrebați ce se află în pungile de protocol primite de către star-urile de la Hollywood, vă spunem noi. Vorbim de cadouri în valoare de aproximativ 60.000 de dolari per pungă anul acesta. 

Oscar-urile sunt cele mai cunoscute premii din domeniul cinematic din lume, iar opulența este la ea acasă în cadrul decernărilor anuale. Privite în direct la nivel internațional, premiile Academiei de film sunt atent organizate de fiecare dată și chiar și cel mai mic moment este atent planificat dinainte. Așa că cine își imagina că toate glumele acelea bune pe care le auzim în direct sunt naturale, este într-o mare eroare, căci peste Ocean nimic nu este lăsat la întâmplare. 

Ce cadouri primesc nominalizații la Oscar. Vacanțe de cinci stele și lucrări de artă personalizate 

Practic, fiecare nominalizat primește o pungă de cadou, o „atenție” din partea Academiei de film. Și în România se practică acest obicei la evenimente, unde vedetele primesc creme, parfumuri, obiecte personalizate, haine, dar și multe altele. Însă peste Ocean valoarea punguței de cadou ajunge la sume fabuloase anual. 

Barul GBK Brand de la Kimpton La Peer Hotel din West Hollywood oferă vedetelor pungi de cadou umplute cu bunuri în valoare de 60.000 de dolari. Punga include câte o vacanță de 8000 de dolari în Fiji la Raiwasa Resort privat cu un personal dedicat de 12 oameni și proprii bucătari de cinci stele, în valoare de 8.000 de dolari. Există, de asemenea, patru nopți oferite la Sailrock Resort din Turks și Caicos, evaluat la 10.000 USD și este oferit doar pentru nominalizații la Oscar.

Printre participanții trecuți pe listă se numără Jamie Foxx, Whoopi Goldberg, Viola Davis, Susan Sarandon, Helen Mirren, Martha Stewart, Olivia Wilde, David Schwimmer, Angela Basset, Usher, Amy Adams.

Foto: Facebook

Noi descoperiri la vaccinul anti-COVID-19. Efectele secundare ale vaccinului Pfizer