Raluca și Pepe au divorțat cu destul de multă vâlvă în presa autohtonă, fanii fiind cu ochii pe ei pe tot parcursul scandalului. Și-au reproșat multe și a durat ceva până ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. Cei doi însă au ajuns ulterior la sentimente mai bune și au făcut pace, de dragul familiei pe care au construit-o împreună. Un detaliu din casa Ralucăi însă a stârnit imaginația. Oare este Raluca Pascu încă îndrăgostită de Pepe? 

Cântărețul a suferit foarte mult în urma divorțului, conform spuselor prietenei lui bune, Oana Roman. Însă a rămas în relații bune cu fosta soție, de dragul celor două fiice ale lor, Rosa și Maria. Chiar el spunea acum ceva timp, la emisiunea lui Măruță, că a făcut pace cu cea pe care a iubit-o. „Vorbim zilnic, deci e clar că nu mai există discuții. Nu putem să lăsăm orgoliul și frustrarea sau orice alt sentiment negativ să ne acopere dragostea pentru copii. Despre copii este vorba, dar și despre cei aproape 9 ani împreună”, a transmis Pepe la momentul respectiv. 

Raluca Pascu, îndrăgostită în continuare de Pepe? Ține poze cu ei doi în casă 

Raluca Pascu îndrăgostită de Pepe

În această dimineață, Raluca a urcat pe Instagram o serie de filmulețe în care fiica sa, Rosa, cânta în fața televizorului. Mama sa era cea care o filma. În spatele Rosei se putea observa clar un detaliu care ridică o serie de întrebări. La loc de cinste sub televizor stătea o poză înrămată cu Raluca și Pepe, făcută probabil pe vremea când cei doi era fericiți împreună. 

Raluca nu a renunțat la poză, deși s-a despărțit de cântăreț, ceea ce poate duce la posibila concluzie că bruneta nu s-a îndurat să scoată din casă toate amintirile. Dacă încă îl mai iubește pe Pepe, sau dacă a lăsat fotografia doar de dragul de a le oferi celor două fiice ale sale un mediu familiar, rămâne să vedem în timp. Însă categoric că după atâția ani împreună, sentimentele nu se pot șterge peste noapte. 

Pepe va participa la Asia Express

Raluca le va ține acasă la ea ceva timp pe Rosa și pe Alexandra, căci Pepe va participa la Asia Express, conform unei informații pe surse apărute în presa autohtonă. Se pare că artistul ar fi în capul listei pentru sezonul patru, care ar urma să înceapă filmările undeva prin luna mai a acestui an. 

O altă veste despre îndrăgitul show este în ceea ce privește prezentatorii. Conform acelorași surse, show-ul „Asia Express” ar urma să fie prezentat de data aceasta de un bărbat. Fie va fi Răzvan Fodor, Liviu Vârciu sau Speak. 

Foto: Facebook, Instagram

Whoopi Goldberg și petrecerea dată după ce a luat Oscarul. E incredibil cine a participat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp