Whoopi Goldberg și petrecerea dată după ce a luat Oscarul. E incredibil cine a participat

Whoopi Goldberg și petrecerea dată după ce a luat Oscarul. E incredibil cine a participat
Marea actriță Whoopi Goldberg a dat petrecere după premiile Oscar. Ce s-a întâmplat acolo este cu adevărat surprinzător, mai ales dacă ne referim la participanți.

Whoopi Goldberg și-a amintit de petrecerea dată după premiile Oscar din 1991. Atunci, marea actriță a câștigat premiul Oscar de „Cea mai bună actriță într-un rol secundar” pentru filmul „Ghost”, în care a jucat alături de Demi Moore și Patrick Swayze. Premiile Oscar din acest an vor fi decernate pe data de 25 aprilie, însă între timp vedetele își amintesc cu plăcere de momentele în care au „încasat” propriile statuete. 

Cu această ocazie, Whoopi Goldberg a mărturisit care este momentul cu care se mândrește cel mai mult. Surprinzător, nu este vreun rol într-un film. „Că sunt încă aici. Nu am dispărut. Nu am dispărut. Sunt încă aici și încă sunt eu”, a mărturisit actrița.  

Whoopi Goldberg și petrecerea dată. Și-a scos „rivalii” la masă după premiile Oscar 

Reflectând la momentul din 1991, actrița a povestit că, după ce a luat premiul, i-a scos pe ceilalți actori nominalizati la categorie la o cină. A fost o petrecere în toată regula. Goldberg a fost nominalizată alături de Annette Bening (The Grifters), Diane Ladd (Wild at Heart), Mary McDonnell (Dances With Wolves) și Lorraine Bracco (Goodfellas). Goldberg, singura actriță de culoare nominalizată la categorie în acel an a luat acasă râvnita statuie.

Nu și-a uitat însă colegii de breaslă și a decis să serbeze alături de ei. „Cu toții am făcut o treabă foarte bună”, a spus Whoopi. „Oricare dintre noi ar fi putut să o ia și nu cred că cineva ar fi fost supărat pe nimeni altcineva.” Ea a adăugat: „Uneori te uiți la actori și știi:„ Oh, e nebun ”, dar la noi a fost doar„ Cine câștigă plătește, asta e tot ce știu. Mâncare gratuită ”, a mărturisit actrița în vârstă de 65 de ani. Aceasta a încheiat spunând că le-a cumpărat tuturor inclusiv statuete Oscar din ciocolată, ca un gest frumos. 

Foto: Facebook

Cel mai lung număr de pe scena iUmor, astăzi, de la 20.30