Cel mai lung număr de pe scena iUmor, astăzi, de la 20.30

Cel mai lung număr de pe scena iUmor, astăzi, de la 20.30
Cum vor reacționa jurații, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Trei actori profesioniști marchează o premieră, astăzi, de la 20.30, la Antena 1, cu Cel mai lung număr de pe scena iUmor, de până acum. Mihai Căpățână, Andrei Vasilescu și Andra Iulia Stoicescu vor aduce pe scena iUmor, astăzi, unul dintre cele mai lungi numere de până acum. „Vedem toată piesa?! <Cerere în căsătorie> de Cehov e o piesă care durează 30-40 de minute, dar eu nu m-am gândit nicio clipă că vor fi atâta timp pe scenă!”, a spus încurcat Mihai Bendeac, neștiind la ce să se aștepte.

Cel mai lung număr de pe scena iUmor, astăzi, de la 20.30

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”.  Dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Cum se votează favoriții

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”. Aceasta a fost creată special de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii este cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”. Și va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul „iMai Mult Umor” continuă.  Drăgulin va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor. Serialul va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. „iMai Mult Umor este povestea nevăzută din spatele produsului finit „iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Sursa foto: IUmor

Studiu. Omega-3 și vitamina D reduc riscul de infectare cu Covid-19. Ce se întâmplă cu vitamina C