Vești despre Vulpița. Ce face înainte de naștere și cum a fost surprinsă

Vești despre Vulpița. Ce face înainte de naștere și cum a fost surprinsă
Chiar dacă face parte din showbiz de puțin timp, Vulpița de la Blăgești și-a dobândit un statut, iar acum fanii ei așteaptă cu sufletul la gură toate noutățile. Tânăra întregește și ea rândurile vedetelor care fac copii în pandemie.

Am avut dreptat când ne-am arătat rezerva față de o postarea a celebrei Vulpița de la Acces Direct. Tânăra nu a născut al doilea copil. Toată comunitatea ei de fani vrea să știe ce face Vulpița înainte de naștere. Veronica Stegaru a bulversat pe toată lumea atunci când a distribuit, pe Facebook, o poză cu un bebeluș și s-a crezut că a născut deja.  Mai are până atunci, dar nu mult, câteva zile. Vulpița are burtica destul de mărișoară și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe băiețelul. Ea și Viorel Stegaru vor deveni, a doua oară, părinți de băiat. Primul copil al lor e o fetiță.

O imagine emoționantă cu Veronica Stegaru a fost distribuită pe rețelele sociale.  Vedem că Vulpița și-a luat rolul de mamă în serios.

Ce face Vulpița înainte de naștere. Cum a fost surprinsă ea

După ce anul trecut a fost acuzată că și-a lăsat fetița la bunica și a plecat la București, acum Vulpița de la Acces Direct nu numai că a revenit acasă, dar pare că se ocupă intens de fiica sa. Ea a fost surprinsă într-o imagine unică alături de cea mică. Fotografia a fost realizată de jurnalista Doina Stina.

Ce face Vulpița înainte de naștere

”În curând va avea ambele mâini ocupate. Naștere ușoră”, i-a transmis public Doina Stina Vulpiței. Aceasta a fost surprinsă mergând alături de fiica ei, pe care o ține, ca o mamă grijulie, de mânuță. Cele două au ieșit la plimbare. Vulpița profită de vremea bună de afară, având în vedere că, cu sarcină înaintată, nu prea poate foarte bare lucru în gospodărie. Așa că și-a luat în serios rolul de mamă și se ocupă atent de creșterea prima ei fiice, pe care o plimbă și căreia îi explică despre lucrurile din jur.

De când s-au întors acasă, în satul natal Blăgești, Vulpița și Viorel Stegaru au lăsat pentru o perioadă rețelele de socializare deoparte. Bărbatul s-a angajat la o firmă de curățenie. În urmă cu mai multe luni acesta a anunțat în timpul emisiunii de la Antena 1 că Vulpița este din nou însărcinată. Și tot el a mărturisit că aceasta urmează să nască la finalul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Veronica și Viorel vor să îl boteze pe copil Radu.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Lidia Buble nu se mai ascunde. Imagini incendiare