Acum Lidia Buble nu se mai ascunde. sunt voci care spun că piesele ei sunt un fel de file de jurnal, în care își exploatează și exprimă sentimentele și emoțiile. O spune chiar ea, într-un interviu. „Majoritatea pieselor mele vorbesc despre experiențele trăite de mine și tocmai de aceea le cânt atât de asumat.

Cuvintele sunt cam aceleași… Dar, iată, intensitatea cu care sunt spuse… diferă. Am învățat să mă iubesc pe mine. Să pot să fiu prioritară în viață mea. Am învățat să am răbdare și să fac lucrurile așezat și pe termen lung. În viitor sper să reînvăț să am încredere în oameni și să-i văd din nou… fundamental buni”, a declarat Lidia Buble.

Imagini incendiare cu Lidia Buble

Lidia Buble e una din cele mai elegante și în trend cu ultimele noutăți ale modei vedete de la noi. Rețete și vedete a scris de mai multe ori despre ținutele ei deosebite. Și când spunem deosebite ne referim și la gradul lor de atractivitate pentru cei de gen opus, de exemplu.

Exclusiv. Lidia Buble nu se mai ascunde. Imagini incendiare

În ultima vreme însă, Lidia Buble nu se mai ascunde și pozează tot mai incendiar. Ultimele imagini o arată aproape dezbrăcată, în bustieră și lenjerie, pregătită de ora de sport. A distribuit nu una, ci două imagini cu multă, multă piele la vedere. Dar apogeul l-a atins cu o zi înainte. Când a distribuit, la Insta story, o imagine cu o umbră.

Exclusiv. Lidia Buble nu se mai ascunde. Imagini incendiare

Mai mult decât senzuală. Cu bucle. Și ea purta bucle în acea zi. Și fără sutien, iar asta e vizibil pentru oricine.

Bărbații din viața Lidiei Buble

Lidia Buble s-a iubit timp de cinci ani cu Răzvan Simion, iar toată lumea a sperat că relația lor se va concretiza cu o nuntă. În urmă cu 10 luni însă, s-au despărțit. De câteva luni, prezentatorul TV este într-o relație cu Daliana Răducan, o arhitectă cunoscută din Capitală. I-a rămas Lidiei, în continuare, manager artistic. Și recent, ea a vorbit, pentru prima dată, despre relația lui cu arhitecta. Apoi au apărut fotografiile.

În continuare însă, nimeni nu știe, oficial, dacă Lidia se vede cu cineva. S-a spus că ar avea o legătură cu Cornel Ilie de la Vunk. Iar prin martie a fost „legată” de Cobra Tate. Ceea ce e însă cert e că Lidia are niște planuri, și știe ea bine de ce dezvăluie fotografii în care apare dezbrăcată.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Lidia Buble și „urechea” ei de aur. Extravaganța artistei e aidoma cu a marilor vedete din America

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp