Secretele Dianei Șoșoacă, pe tapet. Ce devora seară de seară. Interviu cu Dan Bittman

Secretele Dianei Șoșoacă, pe tapet. Ce devora seară de seară. Interviu cu Dan Bittman
Pe pagina EvZ-Play se scrie istorie într-un interviu fluviu cu senatoarea Diana Șoșoacă. Trei ore pentru o voce puternică, care a revoluționat modul în care se face politică în România. Puterea se teme de glasul ei tunător.

Fără cenzură, fără ascunzișuri, fără răspunsuri pregătite, tăieturi sau alte artificii, Secretele Dianei Șoșoacă, pe tapet. Senatoarea se prezintă așa cum puțini o cunosc. La fel de fermă, dar povestind, cu umor și acuratețe momente din copilărie, tinerețe, până în banca de Senator al României. O față pe care dușmanii politici nu i-au văzut-o până acum. Cunoaște legea și se joacă cu cuvintele.

Interviu eveniment. Trei părți

Amfitrionul senatoarei este nimeni altul decât îndrăgitul Dan Bittman. În Joia Mare, de la ora 12:00, va fi transmisă prima parte a interviului maraton. Pe YouTube Evz-Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro.

Diana Șoșoacă vorbește despre cum era călită iarna în zăpadă, de tatăl său, de unde și sănătatea sa proverbială. Când se trezea, în copilărie, dimineața mânca ouă crude cu lapte de capră. A alergat. La atletism fond 5.000 m – „de aia am rezistență”, a făcut balet și gimnastică.  Cartea a fost marea dragoste. Cititoare împătimită, devora romanele la lumina lanternei căci mama sa îi închidea seara lumina să doarmă. Cel care o salva era însă bunicul…

Spune că este și rămâne o luptătoare, nu face pasul în spate. Și nu îl va face fiind chiar pregătită să dea lupta cea mare. În vizor, Palatul Cotroceni. Să devină„ Doamna de Fier a României”? Timpul ne-o va spune.

Ea este avocat și senator independent

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a născut pe 13 noiembrie 1975, la București. Ea este avocat și senator independent. A fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR pe data de 10 februarie 2021. La acel moment, Ninel Peia, președintele Partidului Neamului Românesc, a declarat că Șoșoacă ar fi fost aleasă pe listele AUR din partea primului partid, pe baza unui protocol semnat între cele două partide pe 20 octombrie 2020, valabil până pe 7 ianuarie 2021.

Urmăriți pe YouTube Evz-Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro, excelentul interviu luat de Dan Bittman, Dianei Șoșoacă. Și nu o să vă pară rău!

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 29 aprilie. Continuă accidentele cu victime multiple și incendiile