Horoscop Minerva – 29 aprilie. Continuă accidentele cu victime multiple și incendiile

Horoscop Minerva – 29 aprilie. Continuă accidentele cu victime multiple și incendiile
Una caldă, alta rece…femeile în vârstă să fie atente pe stradă, cum merg, unde își țin banii, cu cine se ceartă…Mercur pătrat cu Uranus natal, mulți sunt indiferenți, mulți ignoră realitatea ca să nu mai spun că ideea de comunicare este ca piperu-n ochi.

Continuă cum spuneam și zilele trecute, accidentele cu victime multiple. La fel incendiile.

Horoscop Minerva – 29 aprilie. Continuă accidentele cu victime multiple și incendiile

Berbec – Este o zi de alergătură pentru tine. Pe de o parte, accentul se pune pe bani și pe statut. Pe de altă parte, aspectele afectează Casa a 8-a, casa datoriilor și a banii altor persoane. Pune-le de acord, înainte ca situația să se înrăutățească. Atitudinea pozitivă și sistemul imunitar puternic te mențin pe poziție. Vei observa diferența mai repede decâ crezi.

 

Taur – Determinarea puternică te va ajuta să faci față situațiilor financiare dificile cu ușurință. Va trebui însă, să iei câteva decizii rapide în ceea ce privește problemele legate de bani. Canalizează-ți energia într-o direcție pozitivă. Nu pierde timpul într-o muncă inutilă, deoarece ți-ai putea pune în pericol finanțele. Ai nevoie de măsuri rapide pentru a depăși momentul.

 

Gemeni – Lucrările care necesită adaptabilitate și oferă varietate vor fi cele mai potrivite astăzi. Iar tu ai șansa de a fi mai creativ și, de asemenea, de a aduna oamenii în jurul tău, în moduri constructive. Vei descoperi că talentul tău de a câștiga bani este extraordinar. Ceea ce înseamnă că strategia financiară pe termen lung pe care ți-ai propus-o, funcționează.

 

Rac – Această perioadă este ideală pentru promovarea intereselor legate de muncă. O atitudine veselă face ca timpul să treacă rapid și să-i ajute pe ceilalți să facă tot posibilul să reușească. În același timp, concentrează-te asupra respirației profunde, detoxifică-ți plămânii cu respirații profunde și stimularea circulației sângelui către organele vitale.

 

Leu – Mare parte din confuzia la locul de muncă provine din emoții dificile și conflictuale. Rezolvă aceste sentimente și lucrurile se vor limpezi. La urma urmei, nu ești om de afaceri, nu va trebui să te împrumuți iar, ci trebuie să trăiești. Dacă cineva îți cere o sumă mai mare de bani, mergi mai întâi pe la un notar. Asta ca să fii sigur că îți vei recupera suma.

 

Fecioară – Găsești actele de care ai nevoie. Caută în sertare sau în cărțile de pe birou. Pot fi acolo unde te aștepți mai puțin. Întoarce casa cu susul în jos dacă e nevoie, deoarece sigur le vei găsi. Bea multă apă, cel puțin 8 pahare pe zi! Ficatul tău îți va mulțumi pentru asta și vei fi mai echilibrat emoțional. Nu de alta dar mereu ești în alertă și pe fugă.

 

Balanță – Ești foarte conștient de dinamica socială, de relația dintre oamenii de afară și cei din interior la locul de muncă. Acest lucru poate fi util, dar numai dacă nu lași ca drama lor să devină și drama ta. Ai găsit și de lucru și astfel să stabilizezi stituația financiară. Încearcă să fii cât se poate de zgârcit cu cheltuielile, urmărește atent orice ieșire sau intrare de bani.

 

Scorpion – Se deschide ușa contactelor pozitive cu superiorii, colegii de muncă și clienții. O atmosferă emoțională sprijină viața și o face mai armonioasă și frumoasă. Energia susține munca legată de turim și călătorii și îți extinde orizonturile în general. S-ar putea să te gândești să îți arați talentele. Pentru a păstra cea mai bună perspectivă, ieși și plimbă-te.

 

Săgetător – Dacă va trebui să lucrezi de acasă, te va ajuta chiar dacă salariul va fi diminuat. Profită de șansa de a te recupera pentru a face față oricăror provocări ulterioare. O activitate precum dansul îți va permite să eliberezi o parte din emoția intensă pe care ai purtat-o cu tine și îți va permite să te simți revigorat și pașnic.

 

Capricorn – Astrele te încurajează să ceri ajutorul și sfatul cuiva care te poate îndruma spre o rezolvare cu succes a problemei. Este posibil să aveți amândoi tendința de a vedea lucrurile în negru. Sper că atunci când se încheie ziua, veți fi mai pozitivi. Există posibilitatea de a pierde bani, documente sau obiecte de valoare. Nu fi neglijent.

 

Vărsător – Și tu ia-ți toate măsurile de securitate posibile pentru a-ți proteja casa și proprietatea. Vei fi mai predispus să suferi pierderi dezamăgitoare. Fii extrem de precaut cu banii, urmărește cheltuielile, mai ales cele de familie. La fel procedează și cu bunurile materiale care sunt deosebit de importante pentru tine.

 

Pești – Urmăreștei ce mănânci, astfel încât să te simți bine în orice moment, și mai ales să dispui de anduranță la stres. Cu toții tindem să fim neatenți în timp ce vorbim sau ne uităm la televizor – abia dacă observăm ce băgăm în gură! Există modalități de a rezolva aceste situații și cele mai multe dintre ele implică doar un pic de prevedere.

Dan Diaconescu se întoarce. Anunțați-vă rudele și prietenii, vin „filmele DD”!