Dan Diaconescu se întoarce. Anunțați-vă rudele și prietenii, vin „filmele DD”!

Dan Diaconescu se întoarce. Anunțați-vă rudele și prietenii, vin „filmele DD”!
Dan Diaconescu revine în presă. El a găsit o cale pentru a fenta sistemul. Cu ajutorul sistemului NTF, controversatul jurnalist va fi din nou în atenția publicului.

Dan Diaconescu se întoarce. În urmă cu ceva timp, lui Dan Diaconescu i s-a interzis să mai apară în presă. El a reușit să fenteze interdicția, așa că va relua legătura cu fanii săi. Dan Diaconescu revine în presă, după cum a anunțat în exclusivitate retetesivedete.ro cu puțin timp în urmă.

Dan Diaconescu lansează  „primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain”

Dan Diaconescu se întoarce. În cadrul unui clip, Dan Diaconescu a anunțat că lansează „primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain”, numit DD Home Cinema. Celebrul om de televiziune s-a folosit de platforma TikTok pentru a da de veste.

„Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.

Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme de cât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro”, a transmis Dan Diaconescu într-un clip postat pe TikTok.

@ddhomecinema

Urmareste pagina noastra si fi printre primii care afla cand ddhomecinema.ro va fi live.#fyp #foryou #danvine #romania #romanian

♬ original sound – ddhomecinema

„Singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public”

Non Fungible Token (NFT) este un jeton de pe blockchain. Practic, Un NFT poate fi orice operă, de la muzică, emisiune sau podcast. Opera unică poate fi achiziționată la un anumit preț, stabilit de cel care îl creează și reglementat de piață. Dan Diaconescu a decis să profite de această oportunitate pentru a se relansa în media.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!

Primește înregistrarea video completa de aproximativ 4 minute, prima înregistrare după 7 ani cu <Vocea interzisă> a lui Dan Diaconescu, Navalnîi din România. Dezvăluiri în exclusivitate despre singurul univers în care îl puteți vedea pe Dan Diaconescu”, a spus Dan Diaconescu.

Emmanuel Macron i-a trimis un tweet tinerei Selena Gomez. Iată mesajul scris de președinte artistei!