Emmanuel Macron i-a trimis un tweet tinerei Selena Gomez. Iată mesajul scris de președinte artistei!

Emmanuel Macron i-a trimis un tweet tinerei Selena Gomez. Iată mesajul scris de președinte artistei!
Vă amintiți momentul în care a fost ales ultimul președinte francez? Toată România dezbătea „problema” soției acestuia, cu niște ani vizibil în plus față de cel ales. Între timp Brigitte Macron a fost și la București, însoțindu-și soțul cu ocazia unei vizite oficiale. după ultimul gest al soțului ei toată lumea se întreabă ce părere are Brigitte.

S-a întâmplat că Emmanuel Macron i-a trimis un tweet tinerei Selena Gomez. Evident, totul e într-un scop nobil. Dar poți să știi ce poate urma? La asta, probabil, se gândește toată lumea. Inclusiv doamna Macron.

Cântăreața americană Selena Gomez promovează un acces echitabil la vaccinarea împotriva Covid-19 în lume, scrie Paris Match.

Pe contul ei de Twitter, Selena Gomez a făcut un apel la cei mai puternici oameni ai lumii. Angajată să accesibilizeze vaccinul împotriva Covid-19 în toate țările lumii, în special în cele mai sărace, cântăreața a chemat mai mulți lideri să mobilizeze fonduri și doze de seruri, pentru acestea. A făcut-o în special cu Emmanuel Macron.

„Vă rugăm să vă alăturați mie și să trimiteți un mesaj președintelui francez Emmanuel Macron și altor lideri ai G7, cerându-le să ofere fonduri și doze pentru a ajuta pe toată lumea din lume să lupte împotriva pandemiei”, i-a scris artista pe 24 aprilie. Ea are aproximativ 65 de milioane de adepți pe Twitter.

„Dragă Selena Gomez, vă mulțumesc că ați transmis acest mesaj crucial”

A doua zi, președintele Republicii Franceze a răspuns, tot prin intermediul rețelei sociale. „Dragă Selena Gomez, vă mulțumesc că ați adus acest mesaj crucial tuturor liderilor. Franța a început deja să trimită doze de vaccin în Africa prin Covax și este doar un început. Vă mulțumim că ați distribuit această postare. Să stăm cu cei care au mai puțin. Acum”, putem citi.

Artista americană care va fi  i-a mulțumit pentru acest răspuns înainte de a solicita Statelor Unite și președintelui american să își întărească eforturile în favoarea unei vaccinări echitabile.

Selena Gomez este ambasadorul concertului Vax Live, organizat de asociația Global Citizen și difuzat pe 8 mai, în special pe YouTube. Această întâlnire își propune să solicite „o distribuție echitabilă a vaccinurilor în lume, să lupte împotriva reticenței de a face vaccinul împotriva Covid-19 și să sărbătorească o zi de mâine mai bună într-un moment în care familiile și comunitățile se reunesc în cele din urmă, după ce vor fi vaccinate împotriva Covid -19”, putem citi pe site-ul organizației.

Alți artiști precum Jennifer Lopez sau grupul Foo Fighters trebuie să participe. În iunie 2017, Rihanna a fost cea care i-a trimis un mesaj lui Emmanuel Macron, tot pe Twitter, despre educație. Câteva săptămâni mai târziu, cântăreața a fost primită la Elise de Emmanuel și Brigitte Macron.

Sursa foto: Instagram

Fata care vede spirite. Ce i-au transmis sufletele de dincolo