Anda Adam se joacă mai mereu cu kilogramele în ultimii ani. Doar ca să bea ceai?

Anda Adam se joacă mai mereu cu kilogramele în ultimii ani. Doar ca să bea ceai?
Fanii sunt cu ochii pe Anda Adam și au remarcat o schimbare importantă. Artista și-a schimbat forma. Din nou.

Fanii au remarcat de câte ori s-a îngrășat Anda Adam în ultimii ani. Unii avertizează că efectul yo-yo nu e sănătos. Nu de mult vedeta dezvăluia cu ce se hrănește, și nu era vorba de cea mai sănătoasă dietă.

În ultima vreme Anda Adam a fost acuzată că s-a îngrășat. Și că acesta ar fi motivul pentru care își retușează excesiv fotografiile pe Instagram. Sătulă de acuzații, în final vedeta a recunoscut. A acumulat câteva kilograme. Iar Anda a fost întrebată dacă merge la sală și câte kilograme are. „55 de kg. Acum după vacanță vreo 3 în plus”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Anda s-a îngrășat în vacanță, după cum recunoaște, deși pare nedezlipită de ceaiul de slăbit pe care îl promovează intens.

De câte ori s-a îngrășat Anda Adam în ultimii ani

La începutul anului trecut, Anda Adam se lăuda cât de mult a slăbit. „Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a declarat frumoasa cântăreață pentru Viva!. În ianuarie 2020 cântărea 55 de kilograme, conform declarațiilor ei.

Cât cântărea Anda Adam în liceu

În iunie, anul trecut, presa relata că Anda Adam a ajuns la ”greutatea din liceu”. Mai exact, 56 de kilograme, conform declarațiilor exclusive date chiar de cântăreață. Și mai voia să slăbească. Iată ce dieta a abordat. „Vreau să mai slăbesc trei kilograme, atât. Mă simt foarte bine acum. De data asta nu am făcut eforturi prea mari, ci fac sport, alimentație sănătoasă, însă beau 3-4 cești pe zi cu ceai pe bază de fructe și plante”, a declarat Anda Adam pentru click.ro.

Dieta-șoc ținută de Anda Adam în urmă cu nouă ani

Amintim că în 2018, după Exatlon, vedeta cântărea 59 de kilograme și era, iar, la dietă. Anda Adam are o înălțime de 1,63 metri. În urmă cu 9 ani, Anda Adam se lăuda că are stomacul foarte mic. Ea povestea cât de intens se antrenează la sala de forță. Și cât de puțin mănâncă. Incredibil de puțin.

Exclusiv. De câte ori s-a îngrășat Anda Adam în ultimii ani

„Mănânc extrem de puţin. Cred că am stomacul foarte mic şi de aceea nu mi se face foame. Azi am avut prima masă la ora unu, la care am mâncat un ou fiert. După câteva ore, am mai mâncat două felii de şuncă, iar diseară voi mai mânca un bulgăre mic de mozzarella (un tip de brânză, n.r.) şi atât. Cam aşa arată meniul meu pe o zi”, a dezvăluit cântăreața într-un interviu, în 2012. Acum se bazează pe ceai și-i face reclamă.

De altfel, Anda a recunoscut, tot în aceeași perioadă, că a recurs şi la înfometare ca să arate bine. Cântăreața are o înălțime de 1,63 m si a avut mereu o constituție atletică.

Sfaturi pentru un corp tonifiat și definit muscular

Anda Adam le-a oferit fanilor ei și sfaturi despre cum pot obține un trup de invidiat, prin sport și dietă sănătoasă. Anda Adama a susținut că pentru o persoană începătoare, care abia a intrat în sala de sport, rezultatele apar în aproximativ 6 luni. „Minim 6 luni pentru cineva la început. La mine nu e relevant pentru că fac sport de o viață.”, a spus Anda Adam.

Sursa foto: Instagram

Loredana a făcut un anunț mult așteptat de copii și părinți. Nu e legat de maneaua lui Costi Ioniță