De ce a renunțat la televizor băiatul Clejanilor. E prima dată când vorbește despre viața lui

De ce a renunțat la televizor băiatul Clejanilor. E prima dată când vorbește despre viața lui
Fratele Margheritei de la Clejani are deja un an de când a ieșit din prim planul vieții mondene. Viorica și Ioniță respiră, oricum, mai ușurați. Au avut multe de rezolvat după fiica lor năstrușnică.

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a venit pentru prima dată la TV, după luni în care a lipsit din zona mondenă. Viața lui în ultimul an s-a schimbat complet. Iar asta a constatat oricine. Nu a mai ținut prima pagină a tabloidelor, nu s-a mai băgat în scandaluri.  A lăsat departe  lucrurile interzise și a decis să fie altceva.

„De un an de zile fac sală, somn de calitate, trezit la o oră normală, mâncare și cam atât. Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje, nu am mai vrut ieșiri. Nu am mai avut o viață socială, am vrut să mă ocup de mine.

Îi îndrum pe toti oamenii să facă sport, ajută la psihic și sănătate. În tot acest timp în care nu am mai avut contact decât cu câțiva, mi-am dat seama că cine te iubește, te iubește oricum și toată viața și pe cine respecți te respectă, karma. Ce oferi aia primești. Ești un om rău, de rău ai parte. Ești un bun, de bine ai parte”, a spus Fulgy la Antena Stars.

Fulgy insistă că s-a schimbat „pe bune”

Tânărul insistă să asigure pe toată lumea că nu este un băiat de bani gata. A fost doar mai rebel. „Mai de mult mă distram, nu aveam nimic în cap de făcut, dar acum, în pandemie, am reușit să găsesc ceva de făcut, deși mi s-a zis că am investit prea mult, că nu se merită, că am o echipă întreagă.

Aș vrea ca lumea să înțeleagă că pentru un lucru de calitate trebuie să investești mult și eu suport toate cheltuielile, am cheltuit foarte mulți bani și nici nu produc bani încă. Eu muncesc de la 13 ani, chiar dacă am o imagine de băiat de bani gata, mergeam la nunți și nu mi-e rușine. Dar eu am făcut o școală și pot face orice altceva nu doar muzică.  Și am găsit soluția ideală”, a povestit fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Fulgy mărturisește că își dorește cu ardoare o familie, visul lui fiind să aibă doi băieți.

Sursa foto: Instagram

Ploaia cu sânge din India, un fenomen ciudat a cărui enigmă nu a fost încă dezlegată