Brad Pitt a făcut senzație la premiile Oscar. Dialogul pe care l-a avut cu una dintre câștigătoare este savuros

Brad Pitt a făcut senzație la premiile Oscar. Dialogul pe care l-a avut cu una dintre câștigătoare este savuros
Deși în ultima vreme a avut tot felul de probleme cauzate de divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt nu s-a lăsat doborât și a făcut senzație la premiile Oscar. Actorul a fost în cea mai bună formă a sa.

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, a câștigat anul trecut premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea lui Cliff Booth din filmul „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino. Anul acesta, a urcat pe scena Oscar la Union Station din Los Angeles pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Brad Pitt a făcut senzație la premiile Oscar. 

Brad Pitt a făcut senzație

Înainte de a acorda premiul, a dezvăluit însă cum s-a îndrăgostit de filme: „Dragostea mea pentru filme a început la drive-in-ul local, urmărindu-i pe Clint Eastwood și Godzilla”, a spus Pitt zâmbind. El a mai dezvăluit că nominalizații la categoria prezentată de el s-au îndrăgostit de filme la o vârstă fragedă, inclusiv Yuh-jung Youn, care, „s-a îndrăgostit de filme prin opera unor actrițe precum Maggie Smith și a unor regizori ca Robert Altman și Mike Leigh”.

Brad Pitt a făcut senzație la premiile Oscar. A venit arătând ca la 27 de ani 

La finalul discursului, actorul i-a oferit Oscarul lui Yuh-jung Youn, care a mărturisit că l-a întâlnit prima data pe Brad Pitt în acest context. Actrița sud-coreeană a fost impresionată de Pitt și a avut o reacție care a stârnit râsete. „Domnule Brad Pitt, în sfârșit. Încântată de cunoștință, sunt onorată”, a spus actrița, vizibil emoționată. A avut parte de zâmbete din partea lui Pitt, care era lângă ea. 


În ceea ce-l privește pe Brad Pitt, acesta și-a făcut apariția într-un smoching clasic negru, cămașă albă, papion negru, pantaloni și pantofi negri. Părul său lung și blond a fost prins într-o coadă mică atunci când a urcat pe scenă pentru a acorda premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. Aspectul tineresc al actorului a stârnit comentarii apreciative în presa internațională, căci actorul arăta ca atunci când avea 27 de ani. Lucru care demonstrează că, în ciuda vârstei, actorul încă e capabil să întoarcă toate privirile. 

Foto: Facebook

Greșeli de îngrijire a pielii pe care le vedem în reclame și ne pot distruge pielea