Adelina Pestrițu s-a lăsat pe mâna doctorului, miercuri, dar nu înainte de a trece printr-un loc absolut controversat când vine vorba de frumusețe.  Ea este un cunoscut influencer și model, astfel că în cazul ei, zicala „imaginea e totul” chiar are sens. Dincolo de frumusețea cu care a fost înzestrată de la mama natură, Adelina Pestrițu și-a mai ajustat trupul pe ici – colo, de câte ori a simțit nevoia. Culmea e că invidioșii îi reproșează mai mult intervenția pentru devierea de sept nazal, decât mărirea sânilor, de exemplu.

Adelina Pestrițu s-a lăsat pe mâna doctorului

Miercuri a fost o zi importantă pentru model. Vedeta a făcut ceva ce, recunoaște, face uneori. De două ori pe an. „Sunt foarte harnică astăzi. Am fost la solar. Eu fac solar de două ori pe an. deci, astăzi, și de Crăciun!”, a mărturisit focoasa brunetă.

De la solar s-a dus direct la medicul ei estetician preferat. „La clinică am să îmi iau câțiva ani din buletin”. Aici a urmat o discuție mai aprinsă. „Nu îți fac buzele, da?!”, i-a spus specialistul. În concluzie, Adelina Pestrițu și-a „reparat” ridurile de expresie și a plecat fericită, după o intervenție care a durat foarte puțin.

Ce intervenții estetice și-a mai făcut Adelina

De-a lungul timpului, Adelina Pestrițu și-a schimbat înfățișarea de mai multe ori. Au fost transformări importante și ea nu s-a ferit niciodată să vorbească direct despre acest subiect. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe Instagram, cu fanii ei, ea a fost cât se poate de sinceră. “Augumentare mamară, rinoplastie și o mică modificare a buzelor”, a fost răspunsul oferit de Adelina Pestrițu, pe Instagram, când a fost întrebată despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut.

Sursa foto: Instagram

Adrian Minune a povestit depre copilăria lui în sărăcie. A și plâns în emisiunea lui Denise Rifai

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp