Câți bani face Adelina Pestrițu cu ajutorul Instagramului? Vedeta reușește să uimească

Câți bani face Adelina Pestrițu cu ajutorul Instagramului? Vedeta reușește să uimească
Adelina Pestrițu este un cunoscut influencer din România, care știe să facă nu doar conținut pe rețelele de socializare, dar și bani.

Câți bani face Adelina Pestrițu cu ajutorul Instagramului? Nu este doar o femeie frumoasă și atrăgătoare, știe foarte bine ce înseamnă bani și cum trebuie să-i facă. Este un fotomodel care a reușit să își creeze o imagine cunoscută și să obțină reclame plătite cu bani grei.

Contractele fotomodelului sunt bine alese, mai ales că pe pagina sa de Instagram are 1.700.000 de urmăritori. Toți fanii o iubesc și așteaptă zilnic o fotografie sau un story din viața ei personală sau profesională. Adelina este atentă la fiecare postare publicată și muncește foarte mult pentru a obține o pagină de Instagram frumoasă și atractivă pentru oamenii care o vizitează.

Câți bani face Adelina Pestrițu cu ajutorul Instagramului?

Este cunoscut că a renunțat la cariera de televiziune și a deschis două afaceri online, este vorba de www.byeda.ro și www.edamagazine.ro. Acestea sunt promovate pe pagina sa de Instagram și vedeta mai publică o mulțime de reclame pentru diferite branduri cunoscute. În anul 2019 Adelina Pestrițu a fost numită cel mai bun influencer din România și este plătită ca atare.

Fotomodelul primește pentru trei postări pe pagina sa de Instagram și trei postări pe Instastory 7.000 de euro + TVA. În așa fel, făcând publicitate la trei branduri diferite Adelina primește aproximativ 25.000 euro, conform voceabanilor.ro.

Recent vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere, în care a împlinit 34 de ani. Soțul ei, Virgil Șteblea, știe cum să o uimească în această zi. Pe lângă șampanie, flori, tort și dispoziție bună, bărbatul ia oferit un obiect foarte scump. Este vorba de o brățară cu diamante.

Influencerul nu a ezitat să arate frumosul cadou pe pagina sa de Instagram. Femeia vrea ca toți fanii să știe cât mai multe detalii din viața personală, întrucât așa poate să păstreze o legătură puternică dintre ea și admiratorii ei.

Foto

Instagram

Andreea Bălan s-a pozat în tandrețuri în sufrageria lui Tiberiu Argint