Andreea Bălan s-a pozat în tandrețuri în sufrageria lui Tiberiu Argint

Andreea Bălan s-a pozat în tandrețuri în sufrageria lui Tiberiu Argint
De când s-a combinat cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan a înflorit. Nimic nu pare să-i meargă prost. Ba mai mult, alături de tânărul bărbat din viața ei, învață să descopere lucruri și situații noi, de care până acum s-a temut.

Artista e decisă să ducă relația la un nou nivel, asta se întreabă fanii după ce a au văzut că Andreea Bălan s-a pozat în tandrețuri în sufrageria lui Tiberiu Argint.

Au mai apărut imagini cu cei doi, unele surprinse de paparazzi sau de fani, altele postate de ei, cu „cheie”, de data aceasta a  apărut o imagine explicită postată pe rețelele sociale chiar de artistă.  Andreea Bălan a publicat prima imagine alături de iubitul ei, Tiberiu Argint. Cei doi și-au petrecut weekendul împreună, iar Andreea Bălan și a ținut să imortalizeze acest moment special.

Astfel, pe contul său de Instagram, a pus o fotografie în care se poate observa cum stă cu picioarele peste picioarele partenerului, în timp ce se uită la televizor.  Aceasta e practic prima imagine explicită și făcută publică cu voia lor, în care Andreea Bălan apare împreună cu Tiberiu Argint.

Andreea Bălan s-a pozat în tandrețuri în sufrageria lui Tiberiu Argint

Andreea Bălan trăiește o perioadă extrem de frumoasă la momentul actual. Iar faptul că a distribuit o fotografie din interiorul casei iubitului ei, spune multe. Spune că Andreea e gata să ducă relația la următorul nivel. E clar că poza nu e de la Andreea de acasă, nici în hotel nu e făcută. Cei doi si-au petrecut seara de sâmbătă în apartamentul lui Tiberiu Argint din zona Titulescu.

Andreea Bălan s-a pozat în tandrețuri în sufrageria lui Tiberiu Argint

Ceea ce este însă vizibil și de necontestat e că, de când au început această relație, Andreea Bălan pur și simplu radiază de fericire. E mereu cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă s-au afișat cât mai puțin împreună în public, se pare că relația dintre cei doi este una destul de serioasă.

Gândurile și planurile Andreei Bălan în legătură cu iubitul ei

Ar mai fi de spus că deși l-a pus la punct pe fostul soț legat de posibile iubite și de faptul că nu admite ca fetițele lor să îi cunoască „prietenele” cel puțin câțiva ani de acum încolo, nu la fel stau lucrurile când vine vorba de Tiberiu Argint, Acesta a fost și el în vacanțele în care, oficial, Andreea era doar cu fetițele. A mai „scăpat” câte-o fotografie din aceleași și locuri pe unde umbla Andreea, fix în timp ce vedeta se afla acolo.

Apoi a convins-o să schieze și chiar să patineze. Urmează un salt cu parașuta. Andreea e încrezătoare și fericită. Într-un interviu, Andreea Bălan făcea declarații emoționante despre iubitul ei. Cântăreața spunea că este îndrăgostită până peste cap și chiar se gândește la căsătorie.  „Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seamă că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte.

Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit. Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită”,  a declarat Andreea Bălan, în cadrul unei emisiunii de televiziune.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 5 aprilie. Pentru Raci se întrevăd câștiguri financiare