Acuzații grave. Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte. „Sângerare la pancreas, septicemie, e intubat”

Acuzații grave. Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte. „Sângerare la pancreas, septicemie, e intubat”
Nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă, Daniel Onoriu, trece prin cele mai grele momente din viață. Familia și apropiații se roagă pentru o minune, șansele lui de supraviețuire fiind reduse.

Soția lui Daniel Onoriu e disperată. Izabela face acuzații grave la adresa medicilor care l-au operat pe soțul ei.

Detalii tulburătoare despre Daniel Onoriu. „I-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas”

Izabela Onoriu nu știe ce să mai facă pentru ca soțul ei să trăiască. Femeia a făcut dezvăluiri uluitoare despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu și a explicat cum s-a ajuns în această situație. Ea spune că totul s-a întâmplat din cauza medicilor turci, care i-au măcelărit bărbatul, provocându-i o hemoragie internă. Din acest motiv, acesta a ajuns acum pe mâna doctorilor de la Spitalul Floreasca din București.

Eroare medicală?

„În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație.

În timpul operației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară. O să vedem exact ce s-a întâmplat. Operația din Turcia a fost făcută la 24 noiembrie, iar miercuri i s-a făcut rău, a leșinat și a vomitat doi litri de sânge. De atunci a început calvarul”, a declarat Izabela Onoriu.

„A venit de acolo, s-a simțit foarte bine, începuse să slăbească. Chiar ne spunea că în 8 zile a slăbit 8 kilograme. Însă, brusc a început să verse sânge și a leșinat, a căzut. Nu a fost nimic care să indice că urmează să se întâmple ceva grav. Totul a fost brusc.’,  a spus Estera Onoriu.

Ce se întâmplă cu Daniel Onoriu în aceste momente

În prezent, Daniel este stabilizat și se află intubat la reanimare, în comă, după ce a fost operat. Dar are nevoie de sânge, așa că îi roagă pe toți cei care pot ajuta să doneze la Centrul de Transfuzii. Daniel Onoriu are nevoie de grupa de sânge A2 pozitiv.  „Deocamdată este intubat la reanimare.

A fost operat, iar intervenția a durat 3 ore -3 ore şi jumătate. Așteptăm să treacă orele critice, doar că are nevoie de sânge. A pierdut foarte mult sânge, în jur de patru litri. Spitalul nu prea are rezerve de sânge, iar medicii ne-au rugat să rugăm toți prietenii, cunoscuți, familie, să meargă la Centrul de Transfuzii situat pe Bulevardul Felix, nr. 89 și să doneze. Grupa lui sanguină este A2 pozitiv”, a mai spus soția lui Daniel Onoriu.