Adda este una dintre vedetele care concurează la noul sezon din Te Cunosc de Undeva și una dintre luptătoarele de la Asia Express. Cântăreața a avut nevoie de o perfuzie și îngrijiri medicale. Imediat după ce s-a simțit mai bine, Adda și-a făcut un selfi cu branula încă în mână și i-a anunțat pe cei din comunitatea de pe Instagram că a ajuns chiar la spital.

Fanii și-au făcut griji

„Sănătate multă, draga mea!”, „Se pune perfuzie la alergie?? Există test anume pt toate alergiile posibile…(și eu sunt)”, „Făcuși alergie la covid, tată?”, „Îmi pare rău, alergiile astea”, „Sănătate multă, însănătoșire grabnică”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

🤘 alergia bat-o vina! Problema e ca nu stiu de la ce…

A post shared by ADDA (@addabaladda) on

Vedeta apărea în postarea de pe Instagram întinsă pe un pat de spital, cu masca pe față și cu o perfuzie în mână. Pentru că fanii ei și-au făcut griji, Adda i-a liniștit și le-a spus că este vorba despre o alergie.

Adda a ajuns la perfuzie…din cauza unei alergii

„Alergia bat-o vina! Problema e că nu știu de la ce…”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

După tratamentele oferite de personalul medical, starea ei de sănătate pare că s-a îmbunătățit. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Asia Expres le-a scris fanilor că nu știe de ce s-a declanșat reacția alegică. Susținătorii i-au transmis cântăreței gândurile lor bune și i-au urat să își revină cât mai repede posibil.

Gică Popescu, amintiri din pușcărie: ”M-am prăbușit!”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri