Adda, filmată de soț într-o ipostază uluitoare: plângea și mânca. Artista a povestit cum s-a ajuns în această situație. E foarte trist…

Adda, filmată de soț într-o ipostază uluitoare: plângea și mânca. Artista a povestit cum s-a ajuns în această situație. E foarte trist…
Imaginile apărute în online cu Adda, în timp ce plânge cu o farfurie de mâncare în brațe, au atins multe inimi. Artista transmitea o stare foarte ciudată oricui privea clipul. De milă, dar și de spaimă. Soțul ei se aude râzând, pe filmare, întrebând-o „Îți place?”.

Un clip cu interpreta hiturilor „Arde”, „Îți arăt că pot”, „Lupii” și altele, a fost surprinsă într-o ipostază inedită. Cu o farfurie cu pizza pe genunchi și cu lacrimi în ochi. Artista a izbucnit în lacrimi după ce a mușcat din felia de pizza, iar soțul ei a început să râdă. A întrebat-o „Îți place?”, apoi Cătălin Rizea a mai pus o întrebare: „De când n-ai mai mâncat pizza”?

Adda și Cătălin au împreună un băiețel.

Până la explicațiile artistei, lumea ar fi putut interpreta clipul ca dovadă a unei farse, că Rizea i-a dat să mănânce ceva iute sau cine știe mai ce…

Însă în realitate, Cătălin a făcut cel mai frumos gest cu putință, iar lacrimile artistei erau lacrimi de fericire.

A lămurit chiar ea situația.

Adda suferă de o boală autoimună și nu poate consuma alimente obișnuite.

„Nu am mancat pizza din Octombrie 2020. Am tinut un regim doar cu fierturi fara sare, timp de 2 luni. Am scos brusc tot ce inseamna gluten, lactoza, zahar si sare. Apoi, cand credeam ca o sa revin la normal, am aflat de intoleranta la histamina. Asa ca, am scos si alimentele cu histamina. M-am obisnuit, ca nu am avut de ales. Rar mi-a fost foarte pofta de ceva si mi-am plans de mila. Dar n-am gustat nimic. De frica. Acum, de ceva timp am inceput sa introduc cantitati controlate de histamina, la sfatul medicului, asa ca, i-a fost mai simplu lui Cata sa imi faca o surpriza. Mi-a facut pizza! ❤️ Cu blat fara gluten, sos pesto din dovlecel la cuptor, patrunjel, un pic de usturoi, ulei de masline, sare neiodata, porumb si mozzarella. Va zic sincer: A fost cea mai buna pizza pe care am mancat-o vreodata! Multumesc! ❤️”

VIDEO:

Imaginile și povestea i-au impresionat și pe fani, dar și pe colegii din showbiz. Discretul Alex Velea nu s-a putut abține și a lăsat un cometariu: „😍 bravo @rizeacatalin88 Va pup!”.

Și influencerița Alina Ceușean, și artista Sorana Darclee (fostă ASIA) i-au transmis inimioare și faptul că sunt absolut înduioșate de povestea ei.