Imagini de coșmar cu Adda. Artista e plină de răni

Imagini de coșmar cu Adda. Artista e plină de răni
Imagini de coșmar cu Adda. În urma cu câteva ore, cântăreața le-a arătat fanilor prin ce trece de patru luni încoace. Artista e plină de răni.

Imagini de coșmar cu Adda au apărut în urmă cu câteva ore pe contul ei de Instagram. Artista a dezvălui publicului că de patru luni suferă de o afecțiune cu care se chinuie teribil. Aceasta a arătat urmăritorilor că are spatele plin de răni. 

Anul trecut, în luna octombrie, Adda le-a dat motive de îngrijorare tuturor fanilor, povestindu-le că a ajuns de urgență la spital. În urma controalelor amănunțite realizate de medici, soția lui Cătălin Rizea a aflat că s-a ales cu o alergie extrem de urâtă, declanșată de o pastilă cu antibiotic.Chiar și așa vedeta a mărturisit că vede partea plină a paharului, deoarece astfel a aflat mai multe lucruri despre ea.

Imagini de coșmar cu Adda. Cum arată spatele artistei 

Imagini de coșmar cu Adda

Deși fanii credeau că artista a scăpat de probleme, se pare că nu este așa. Astăzi, Adda a arătat cum arată spatele ei de fapt. ”Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, a scris cântăreața. 

De asemenea, soția lui Cătălin Rizea a menționat că este prima oară când arată imaginile și a îndemnat fanii să aibă grijă de sănătatea lor. ”Asta a fost „trezirea mea”. Mi-am neglijat corpul până când efectiv nu a mai putut să facă față și mi-a spus STOP! Ai grijă de mine. Este prima dată când vă arăt explicit despre ce este vorba! Eu sunt pozitivă că o să fie bine! Totul se întâmplă cu un motiv!!! Trebuie să avem grijă de noi și de SĂNĂTATEA NOASTRĂ!!!”, a încheiat Adda. 

Foto: Instagram

VIDEO Primele imagini cu bebelușa Ginei Pistol în acțiune

Recomandarile noastre