VIDEO Primele imagini cu bebelușa Ginei Pistol în acțiune

VIDEO Primele imagini cu bebelușa Ginei Pistol în acțiune
Primele imagini cu bebelușa Ginei Pistol în acțiune au apărut astăzi pe Instagramul prezentatoarei. Gina Pistol este în ultimul trimestru de sarcină.

Primele imagini cu bebelușa Ginei Pistol în acțiune au fost astăzi împărtășite pe Instagram chiar de către simpatica prezentoare. Aceasta se află în ultimul trimestru al primei sale sarcini, și iată ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni. Prezentatoarea TV și artistul urmează să devină părinți. Ei vor avea o fetiță care va veni pe lume în curând.

Gina Pistol își ține comunitatea la curent cu activitățile sale zilnice. Prezentatoarea TV renovează întreg apartamentul lui Smiley în așteptarea fiicei sale. A cumpărat o nouă canapea, tapet nou, un nou mobilier de bucătărie, etc. ”Timp de două săptămâni o să fac doar asta. Trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care dressingul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu”, a mărturisit vedeta.

Primele imagini cu bebelușa Ginei Pistol în acțiune

Gina a recunoscut că doarme foarte puțin, de la 3 noaptea până la 8 dimineața. În plus, casa fiind în renovări, prezentatoarea este foarte stresată de tot zgomotul. În ciuda acestor probleme, Gina este însă fericită. 

Astăzi, vedeta a împărtășit un video cu burtica ei pe Instagram. În imagini se vedea clar că bebelușa era extrem de activă.

”Ce faci mami sughiți?” Vorbea Gina cu fiica sa nenăscută.

Se vede că Gina și Smiley abia așteaptă să fie părinți și îsi vor răsfăța micuța cât de mult posibil cu iubire și atenție. Cei doi sunt extrem de fericiți că vor avea primul lor copil și așteaptă cu emoție nașterea. Până acum nu au dezvăluit ce nume i-au ales fetiței.

Video: Instagram

Brooklyn Beckham crede că și-a cucerit iubita cu textul unui tatuaj scris pe trup

Recomandarile noastre