Exclusiv. Smiley se pregătește să fie cel mai arătos tătic. Ce face pentru asta

Exclusiv. Smiley se pregătește să fie cel mai arătos tătic. Ce face pentru asta
Iubita lui se plânge că a „luat” 15 kilograme în sarcină, el se pregătește să devină cel mai arătos tătic. Cam așa stau lucrurile în relația Gina Pistol – Smiley.

Au intrat în linie dreaptă amândoi, iar Smiley se pregătește să fie cel mai arătos tătic, cu pătrățele, pectorali și toate cele „necesare”. El a dezvăluit totul. Va trece prin cea mai mare transformare fizică pe care a suferit-o până în prezent.

Zilele trecute Smiley le arăta fanilor că meseria care i se potrivește cel mai mult e cea de părinte. Apoi a distribuit un TikTok în care simulează cum ține în brațe și leagănă bebelușul. Așa cum bine știți, Smiley va deveni tată în curând. El și iubita lui, Gina Pistol, vor avea primul lor copil, o fetiță. Acum artistul se pregătește intens de schimbarea din viața sa.

Smiley a început antrenamentele pentru când va fi tătic

Celebrul cântăreț se pregătește să devină cel mai arătos tătic. Așa și-a propus și a luat măsuri. Chiar și antrenor personal și-a luat. Acesta vine acasă pentru a-și asista clientul. Nu e un trainer oarecare, ci unul celebru, specializat nu numai în antrenamente dar și în nutriție și coaching. El însuși e posesorul unui corp atent lucrat, care face multă lume să fie invidioasă.

Dar să vedem cum a fost prima zi de antrenament a lui Smiley. Artistul a făcut un live, gâfâind. Și a mărturisit cum stau lucrurile.

„Așa cum v-am spus săptămâna trecută o să mă apuc să fac o transformare fizică. M-am apucat de antrenamente, tocmai am terminat. Și am început și un regim special. Mă rog, nu e chiar așa de special, căci include toate alimentele. Domnul Vlad Burghelea, aici de față, tocmai s-a oferit să mă ajute în demersul meu pentru transformarea fizică. Se declară total nemulțumit de tonusul meu”, a mărturisit Smiley.

El are oarecare dreptate. În timp ce alte vedete masculine din showbizul autohton ne arată cum se antrenează periodic la sală, el nu a prea dat importanță acestui aspect. Totuși, antrenorul e satisfăcut de dorința clientului său. ”Sunt foarte mulțumit de începutul său”, a punctat Burghelea (foto).

„Ca orice început, e un început greu, dar ne vom vedea pe parcurs să vă arătăm procesul”, a mai anunțat iubitul Ginei Pistol.

Sursa foto: Instagram

Povestea „Văduvei negre”. Cum a ordonat asasinarea ultimului Gucci care a condus celebrul brand

Recomandarile noastre