Brooklyn Beckham crede că și-a cucerit iubita cu textul unui tatuaj scris pe trup

Brooklyn Beckham crede că și-a cucerit iubita cu textul unui tatuaj scris pe trup
Brooklyn Beckham i-a adus un alt tribut logodnicei sale. Îndrăgostit până peste cap, fiul lui Victoria și al lui David Beckham și-a arătat dragostea într-un mod cu totul special, care va rămâne cu siguranță pentru totdeauna.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz formează unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul internațional. Dar, cei din urmă se dovedesc a fi cei dintâi. Brooklyn Beckham și-a făcut încă un tatuaj.

Cum își arată Brooklyn Beckham afecțiunea

Fiul lui Beckham și supermodelul sunt îndrăgostiți până peste cap, nemaiștiind cum să își arate afecțiunea unul față de celălalt. Tânărul în vârstă de 21 de ani a vrut să îi arate viitoarei sale soții, din nou, că iubirea lui este permanentă. Acum și la propriu și la figurat. Brooklyn Beckham și-a făcut încă un tatuaj.

Brooklyn Beckham și-a făcut un tatuaj care reprezintă dragostea pentru viitoarea lui soție. El are acum patru „însemnări” permanente dedicate actriței. Le-a arătat fanilor cum și-a manifestat el iubirea pentru Nicola într-o postare pe contul de Instagram.

Tânărul și-a inscripționat pe braț un text care reprezintă modul în care el o vede pe Nicola: „Viața mea, iubirea mea, adevărul meu, aerul meu, rațiunea mea, frumusețea mea, prețioasa mea”.

Sursa foto: Facebook

Nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola

La 11 luni de la oficializarea relației, cei doi au venit anul acesta în Iulie cu o altă veste importantă, cea a logodnei lor: “Acum două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și a spus da. Sunt cel mai norocos bărbat din lume, promit să fiu cel mai bun soț și într-o zi cel mai bun tată. Te iubesc iubirea mea”, a fost mesajul lui Brooklyn.

Brooklyn, în vârstă de 21 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Nicola, iar mama sa, Victoria, a confirmat știrea cu o fotografie simpatică a celor doi, pe care a postat-o ulterior pe rețelele de socializare: „Cele mai interesante știri !! Nu am putea fi mai fericiți că @brooklynbeckham și @nicolaannepeltz se căsătoresc! multă dragoste și o viață plină de fericire. ”.

Detaliile despre nunta lor au rămas destul de private, dar se crede că au fost nevoiți să își amâne ceremonia din cauza pandemiei de coronavirus.

Săracul Robbie Williams! A făcut Covid într-o vilă din Caraibe. Cât îl costă carantina de lux!

Recomandarile noastre