ADDA și Andrada Precup au plecat la colindat. Ascultați ce frumos cântă!

ADDA și Andrada Precup au plecat la colindat. Ascultați ce frumos cântă!
ADDA încheie anul cu o piesă sensibilă „De Crăciun”, alături de Andrada Precup, marea câștigătoare X Factor. Cele două artiste colaborează pentru prima oară, la scurt timp după finala concursului, pentru a face un dar muzical fanilor, de sărbători.

În perioada Crăciunlui, magia ne cuprinde și ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării momentului împodobirii bradului, de clipa la care visam să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Și cum poți descrie cel mai bine ce simți, dacă nu printr-o piesă ce atinge inima?

Compusă de către ADDA alături de Mihai Mititescu și Andrada Precup, „De Crăciun” este o declarație pură de iubire pusă pe note muzicale pentru părinți, bunici, iubiți, dar și pentru toate persoanele care au avut și au un rol important în viața noastră.

„Când doar iubirea va conta să ne oferim tot ce e bun” sunt versurile ce îndeamnă oamenii să își deschidă sufletul și să primească iubirea în viața lor. În septembrie 2019, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”, „Grădina”, „Dacă”, „Lacrimi”, „Femei”, „Fals”, „Stelele” și „Prieteni buni”.

În iunie, ADDA a lansat alături de Smiley „Sâmbătă Seara”, un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracție și multă pasiune ce a ocupat primele poziții în Trending-ul de pe YouTube. Recent a lansat piesa „Nu mi-e frică”, un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg să se piardă pe ei pentru a putea fi acceptați de societate.

Cine e marea câștigătoare X Factor

La doar 16 ani, Andrada Precup a adus pe scena de la X Factor multă emoție, bucurie și lacrimi. Tânăra artistă a reușit să cucerească o țară întreagă cu timbrul ei vocal special, dar și cu pasiunea sa pentru muzică, iar aceste lucruri i-au adus premiul, fiind marea câștigătoare a sezonului 9.

Andrada Precup, adolescenta nevăzătoare care a câștigat X Factor, a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr., iar în cadrul finalei a surprins publicul alături de celebrul compozitor român Adrian Daminescu. În urmă cu cinci ani, ea participa la concursul „Românii au talent”, unde a interpretat piesa „Memories” a lui Nicole Cherry.

Sursa foto: YouTube

Bodi, arest în condiții de lux. Ce pregătește fostul soț al Biancăi Drăgușanu