Bodi, arest în condiții de lux. Ce pregătește fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Bodi, arest în condiții de lux. Ce pregătește fostul soț al Biancăi Drăgușanu
După ce s-a plâns că nu are televizor și și că deranjat de colegii de celulă, Alex Bodi a scăpat de detenția Poliției și va continua să facă arestul acasă, în condiții de lux.

Omul de afaceri din Mediaș cercetat într-un dosar mare de proxenetism și trafic de persoane a fost plasat în arest la domiciliu. El a început împodobirea bradului și își așteaptă logodnica, pe Daria Radionova, de Revelion.

Momentan, aceasta e plecată cu afaceri în altă parte. Cert este că Alex Bodi are parte de condiții de lux pentru următoarele săptămâni de  arest. În vila sa din județul Ilfov, care a fost estimată la aproximativ 1 milion de euro. în fața vilei au apărut imediat și două din mașinile de lux ale controversatului om de afaceri.

Bodi, arestat în propria casă

Curtea de Apel Craiova a respins propunerea de prelungire formulată de procurorii DIICOT în dosarul de trafic de persoane și proxenetism în care este implicat și Alex Bodi. Instanța l-a plasat în arest la domiciliu, impunându-i să nu părăsească locuința fără forme legale și fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza.

Pe întreaga durată a arestului la domiciliu, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este obligat să se prezinte, periodic, conform programului stabilit, în fața organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată, sau ori de câte ori este chemat. În plus, lui Alex Bodi nu îi este permis să comunice cu persoanele vătămate.

Daria a ajuns deja acasă la Bodi?

Deși nu sunt încă împreună, Daria Radionova și Alex Bodi au împodobit primul lor brad de Crăciun. Cei doi se pare că vor trece în noul an împreună. Așa cum Rețete și vedete a scris, Daria Radionova a explicat, într-o postare pe Insta Stoies că trebuie să rezolve unele lucruri peste hotare – “Crăciunul nu-l fac în România, nici măcar la Londra. Voi fi plecată cu munca și voi călători câteva zile. Sper să pot petrece de Revelion cu cei iubiți, dar de Crăciun sigur nu”.

Până se vor revedea, Daria și Bodi au împodobit bradul. Pe prima filmare realizată la scurt timp după ce au umplut livingul de decorațiuni, vedeta a notat următoarea mărturisire: “Christmas preparations (n.r.: pregătiri de Crăciun)”. Într-o altă înregistrare focoasa șatenă folosește un spray special pentru bradul natural, în cadru apare mânuța unui copil care ar putea fi a uneia dintre fiicele milionarului.

Sursa foto: Instagram, Impact.ro

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp