Mădălina Ghenea are un nou iubit. Presa din Italia e în delir

Mădălina Ghenea are un nou iubit. Presa din Italia e în delir
Este una din cele mai frumoase femei din lume, e actriță de mare succes, model. E româncă. Și, mai nou, după o serie impresionantă de iubiți celebri, tocmai și-a ales unul nou. Mădălina Ghenea e din nou în atenția presei din Italia, după ce a pus mâna pe cel mai promițător sportiv din peninsulă.

Fotomodelul român în vârstă de 33 de ani se pare că trăiește o mare aventură cu unul dintre tinerii de mare perspectivă ai fotbalului din „Cizmă”. Fericirea e cu atât mai mare cu cât sportivul, dincolo de o carieră fabuloasă, e și cu 12 ani mai tânăr decât românca. Mădălina Ghenea se aliniază astfel altor vedete care au intrat în relații de cuplu cu bărbați mai tineri decât ele.

Conform Corriere dello Sport, Nicolo Zaniolo  s-a despărțit recent de iubita sa, Sara Scaperotta, iar acum trăiește o poveste de dragoste cu românca noastră stabilită la Milano, Mădălina Ghenea. Conform publicației, cei doi au anunțat „neoficial” relația.

Mai exact, ambii au avut pe InstaStory o imagine asemănătoare postată la mică distanță unul de altul. Informația conform căreia Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo sunt împreună este confirmată și de Il Messagero.

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea

Fire sportivă, aceasta are cu siguranță multe în comun cu fotbalistul. Diferența de vârstă dintre cei doi (12 ani în plus pentru fotomodelul român) nu pare să constituie o problemă pentru cei doi.

Dar cine e Nicolo Zaniolo?  La doar 21 de ani, fotbalistul e unul dintre tinerii pe care se bazează viitorul fotbalistic al celor de la AS Roma. A fost selectat deja în peste 50 de meciuri în tricoul formației de pe Olimpico din 2018 încoace, an în care a semnat cu gruparea din Seria A italiană.

În urmă cu câteva luni, presa din Italia scria că Mădălina Ghenea se vede cu cineva, după ce a fost surprinsă în anturajul unui tânăr în Portofino, pe plajă. Acest nu era italianul milionar Leonardo Del Vecchio, fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari, cu care vedeta a avut de asemenea, o relație. Conform unui top Forbes din 2019, tatăl acestuia este cel mai bogat om de afaceri din Italia, având o avere estimată la 24,7 milioane de dolari.

Mădălina Ghenea s-a despărțit anterior de Matei Stratan, tatăl fetiței ei de 3 ani, după ce acesta a înșelat-o cu o cunoscută pianistă. Între timp, Stratan și-a oficializat relația cu o altă vedetă din România, Andreea Raicu, așa cum Rețete și vedete a scris.

Sursa foto: Instagram

Se ridică o nouă generație de artiști. Cine este Cristian Porcari, tânărul care-și cântă drama din iubire

Recomandarile noastre